Serviciile de inchirieri auto Otopeni - cea mai eficienta solutie de transport

Cand calatoresti in interes de afaceri, planuiesti un city break in Bucuresti sau urmeaza sa participi la un eveniment important, iti doresti ca lucrurile sa decurga cat mai normal, fara batai de cap si sa beneficiezi de un transport cat mai sigur si confortabil.

Serviciile de inchirieri auto Otopeni - cea mai eficienta solutie de transport

Asadar, incepi sa evaluezi modalitatile de transport si descoperi ca, de la Aeroportul Otopeni, ai la dispozitie doar cateva optiuni: serviciile de transport in comun, care adesea sunt supraaglomerate, neigienice si, daca transporti cu tine un bagaj voluminos, cu certitudine acesta nu va fi un avantaj, si serviciile de taximetrie, care sunt total neperformante pentru o perioada de cateva zile, atat din punct de financiar, cat si tinand cont de calitatea slaba a serviciilor oferite in general.

Din acest motiv, inainte de calatoria ta spre Romania sau chiar pana sa iesi din terminalul aeroportului Henri Coanda, ai la dispozitie optiunea serviciilor de inchirieri auto Otopeni.

In ultima perioada, chiar si agentiile de turism includ in ofertele lor solutii din ce in ce mai complexe, care faciliteaza achizitionarea de servicii de transport prin inchirieri auto Otopeni, care iti pun la dispozitie un autovehicul, gata de plecare imediat ce ai pasit pe taram romanesc.

Asadar, indiferent de scopul calatoriei tale spre Capitala, te poti bucura de un standard inalt de confort, calitate a transportului, eficienta, dar si comoditatea de a beneficia de o masina ca si cand ar fi personala. 

Ca sa te poti bucura de aceste beneficii, este important sa stii sa alegi o companie serioasa care ofera servicii de inchirieri auto Otopeni, fara sa fii pus in situatia de a plati mult mai mult decat te-ai informat initial sau ca nu vei ramane blocat in drum.

La fel ca in oricare alt domeniu, si in piata serviciilor de inchirieri auto Otopeni exista companii mai putin serioase, care impun clientilor supra taxarea, utilizand diverse tertipuri. Iata cum poti sa te feresti de acestea si sa alegi un serviciu serios de inchirieri auto:

Preturi semnificativ scazute in comparatie cu media celorlalte servicii. Daca o companie care ofera servicii de inchirieri auto Otopeni te informeaza cu privire la preturi, iar acestea sunt foarte scazute, ar fi bine sa primesti vestea cu putin scepticism, pentru ca ar putea fi vorba despre o companie care evita plata taxelor la stat si care nu ar ezita sa-si insele clientul.

Recenzile clientilor si experienta companiei. Nu uita ca recenziile sunt vocea clientilor si aici poti cauta cat mai multe informatii sau detalii despre serviciile de inchirieri auto Otopeni, care nu iti sunt oferite prin intermediul unui Call-Center sau pe site-ul acesteia. Este bine sa alegi o companie cu vechime, pentru ca astfel te vei asigura ca si-au perfectionat ofertele de servicii in timp, iar o companie cu o vechime de peste 10 ani cu siguranta iti va pune la dispozitie masini si beneficii in functie de nevoile tale.

Starea autovehiculului. Incearca sa afli detalii despre parcul auto, tine cont ca acesta sa nu depaseasca o vechime de 5 ani de zile, iar, la primire, verifica actele masinii, astfel incat in pretul tarifului pentru inchirieri auto Otopeni sa fie incluse toate reviziile la zi, precum si toate taxele (Casco, RCA, rovinieta). De asemenea, nu ar fi rau daca ai face cateva poze in timpul primirii masinii, asigurandu-te astfel ca nu vor aparea indoituri, zgarieturi, crapaturi etc. la predare, pe care sa le suporti din buzunarul propriu.

Program Pro Arena

 • Duminică
 • 05:00 UFC
  210 min
  08:30 De rasul lumii
  60 min
  09:30 Stiri Sport.ro
  30 min
  10:00 Ora exacta in sport
  15 min
  10:15 Ora exacta in sport-Interviu de 10 week-end
  0 min
  12:30 Stiri Sport.ro
  30 min
  13:00 Superspeed la ProTv
  30 min
  13:30 I like IT
  30 min
  14:00 Colectia de la CountÂ’s Kustoms
  120 min
  16:00 De rasul lumii
  60 min
  17:00 Ora exacta in sport
  120 min
  19:00 Zeii Sportului
  60 min
  20:00 Celebritati in salbaticie cu Bear Grylls
  60 min
  21:00 In slujba poporului
  60 min
  22:00 UFC
  180 min
  01:00 Stiri Sport.ro
  60 min
  02:00 In slujba poporului
  75 min
  03:15 Maestrul iluziilor
  45 min
  04:00 La bloc
  120 min
  06:00 Ora exacta in sport
  60 min

Stiri

Modifică setările cookies