(P) Transforma-ti apartamentul intr-o locuinta de superstar, pe bani putini

Vremurile cand un semineu in propria casa, pareau un lux pe care si l-ar fi putut permite doar un superstar, au apus demult.

(P) Transforma-ti apartamentul intr-o locuinta de superstar, pe bani putini

Este timpul ca si visele tale sa devina realitate cu ajutorul unui semineu electric. Datorita versatilitatii sale, semineul electric se poate monta in orice spatiu locuibil, fie ca este vorba despre o camera de apartament la bloc sau un living generos intr-o casa de vacanta, lasandu-te pe tine sa te bucuri pe deplin de momentele spectaculoase si plusul de confort, regasite in cele mai luxoase locuinte ale vedetelor preferate pe care le urmaresti. 

Daca te sperie responsabilitatea, ingrijirea atenta si curatatul zilnic sau pur si simplu iti doresti o solutie simpla si convenabila care sa se potriveasca proiectului tau, semineul electric este alternativa pe bani putini pentru replicarea fidela a atmosferei generate de un semineu pe lemne veritabil. Tot ce ai nevoie este o priza in apropierea locului unde vrei sa il montezi, deoarece este prevazut cu o aeroterma electrica speciala. Nu necesita horn pentru eliminarea fumului sau pentru ventilatie si nici prea mult spatiu, avand in vedere dimensiunile reduse in comparatie cu un semineu clasic. 

In functie de nevoile tale si argumentele pentru care te-ai hotarat sa-ti achizitionezi un semineu de acest fel, trebuie sa iei in considerare, ca pe langa aspectul vizual, exista si o latura functionala. Un semineu electric poate asigura si plusul de confort termic de care aveti atata nevoie. Pentru ca exista modele care se monteaza direct in perete sau care se pot incorpora in mobilier, trebuie sa tii cont si de dimensiuni, forme si destinatia viitoare de montaj, in cadrul casei tale. Gratie materialelor specializate folosite in constructia semineului electric, acesta nu se va supraincalzi, aspect care iti va proteja mobila, dar ii va tine si pe cei mici sau animalele de companie, departe de accidente. Si pentru ca este atat de usor de utilizat, este suficient sa studiezi si sa respecti specificatiile tehnice pentru a reusi de unul singur montajul.

Pentru ca vorbeam despre confort si functionalitate, aeroterma este cea responsabila cu oferirea plusului de caldura necesar pentru incalzirea camerei in care a fost instalat semineul electric. Si pentru ca dimensiunile camerei sunt un aspect important, exista seminee pentru camere mici, medii sau mari. Fiecare semineu este dotat cu un termostat, gratie caruia vei avea posibilitatea setarii temperaturii pe care ti-o doresti, dozandu-se astfel consumul de energie pentru un randament ideal, la costuri reduse. Iar daca vrei si mai multa comoditate, poti opta pentru un model prevazut cu telecomanda, astfel vei putea actiona semineul din confortul propriei tale canapele.

Insa, cel mai important aspect atunci cand alegi un semineu electric este redarea cat mai fidela a ambiantei si focului pe care le ofera un semineu pe lemne veritabil. Pentru a te bucura pe deplin de acest efect vizual, un semineu electric bun, iti va oferi o senzatie autentica a lemnelor ce ard in interiorul focarului. Jocul de lumini si sunetul generat de trosnetul lemnelor pe foc, trebuie sa para vivid si uniform, fara intreruperi defectuoase sau imagini in contratimp. 

Pe langa semineele electrice si traditionale sau focarele cu design minimalist, din oferta sibienilor de la PEFOC, poti alege si o gama variata de modele inedite de gratar de gradina. Fabricate dintr-un material ceramic special, acestea sunt nascute in urma combinatiei a mii de ani de intelepciune antica japoneza, cu tehnologia americana folosita la constructia navetelor spatiale NASA. Daca ai intrebari sau orice alt fel de nelamuriri, echipa PEFOC iti sta la dispozitie prin specialistii sai, cu idei si consultanta gratuita, astfel incat sa primesti cele mai bune sfaturi in alegerea semineului perfect pentru nevoile tale de incalzire.

Stiri

Modifică setările cookies