(P) Transcar SRL, compania ideală de unde să închiriezi un autocar sau un microbuz

Pe plan național, Transcar este cea mai cunoscută și mai apreciată companie din domeniul transporturilor, având servicii de foarte bună calitate, respectate și accesibile oricărei persoane.

(P) Transcar SRL, compania ideală de unde să închiriezi un autocar sau un microbuz

Mai ales atunci cand vorbim despre inchirieri microbuze si inchirieri autocare pentru grupuri, vacante sau transport privat, ei pot fi cea mai buna alegere pe care o faci.

Când mijloacele de transport nu sunt suficiente pentru numărul mare de persoane, nu îți rămâne decât să apelezi la o firmă specializată care să îți satisfacă pe deplin toate cerințele și nevoile atunci cand vine vorba de inchirieri microbuze si inchirieri autocare. Transcar este una dintre cele mai bune companii de pe piața transporturilor din România, având prețuri accesibile și o flotă imensă de automobile pregătite oricând să te servească către drumul tău spre destinație. Compania deține echipe specializate de șoferi profesioniști, cu ani de experiență în spate, capabili să se conformeze nevoilor tale de transport în orice moment. Compania poate fi percepută ca fiind sursă principală în tot ceea ce înseamnă transport, nivelul ridicat de siguranță și confort fiind două dintre elementele care o clasează în top-ul preferințelor clienților.

Transcar a reușit să dea dovadă de fiecare dată de profesionalism, promptitudine și atenție tuturor colaboratorilor și clienților, aducând pe piața transporturilor doar autovehicule de foarte bună calitate, de ultimă generație, dotate cu toate sistemele de confort, care fac ca drumul către destinație să fie o mică excursie. Șoferii sunt profesioniști, atestați, cu cazierul curat și testarea psihologică efectuată la 6 luni, lucru ce îți va garanta că te lași pe mâna unor oameni specializați care sunt capabili să îți ofere oricând toată siguranța de care ai nevoie.

Nu mai căuta în altă parte, aici este soluția ideală pentru tine. Transcar oferă o gamă vastă de oportunități tuturor clienților, aducând în față soluții optime, pe care nu le găsești la alte companii. Indiferent dacă ai nevoie să îți închiriezi un microbuz sau un autocar, compania este oricând pregătită să te servească cu respectul și considerația de care are nevoie orice client, punând foarte mult accent pe respectul față de cei cu care colaborează. Nimic nu este mai presus de client, iar acest lucru s-a văzut și se vede în continuare, în urma mulțumirilor primite din partea celor care au apelat cel puțin o dată la această companie. Nu există experiențe neplăcute, profesioniștii din cadrul Transcar sunt mereu pregătiți să le rezolve și să te facă să te simți întotdeauna confortabil în scaunul autocarului sau microbuzului, asigurând transportul până la destinație prin cele mai sigure mijloace. 

Program Pro Arena

 • Duminică
 • 05:00 UFC
  210 min
  08:30 De rasul lumii
  60 min
  09:30 Stiri Sport.ro
  30 min
  10:00 Ora exacta in sport
  15 min
  10:15 Ora exacta in sport-Interviu de 10 week-end
  0 min
  12:30 Stiri Sport.ro
  30 min
  13:00 Superspeed la ProTv
  30 min
  13:30 I like IT
  30 min
  14:00 Colectia de la CountÂ’s Kustoms
  120 min
  16:00 De rasul lumii
  60 min
  17:00 Ora exacta in sport
  120 min
  19:00 Zeii Sportului
  60 min
  20:00 Celebritati in salbaticie cu Bear Grylls
  60 min
  21:00 In slujba poporului
  60 min
  22:00 UFC
  180 min
  01:00 Stiri Sport.ro
  60 min
  02:00 In slujba poporului
  75 min
  03:15 Maestrul iluziilor
  45 min
  04:00 La bloc
  120 min
  06:00 Ora exacta in sport
  60 min

Stiri

Modifică setările cookies