(P) Stailer, aplicația pe care o vei descărca imediat dacă vei ști câte avantaje îți aduce!

Avem atât de multe aplicații instalate pe telefoanele mobile, încât una în plus sau în minus nu are mai face diferența.

(P) Stailer, aplicația pe care o vei descărca imediat dacă vei ști câte avantaje îți aduce!

Însă, când vine vorba de Stailer trebuie să știi că îți poți eficientiza timpul de căutare al unui salon unde să ai loc liber pentru o programare. Indiferent cât de des mergi de obicei la salon, aplicația Stailer îți este la îndemână.

Asistentul personal, disponibil printr-o aplicație 

Trăim haotic, într-un ritm alert, zilele trec și unele lucruri sunt ușor de omis. Vine sfârșitul de zi și îți aduci aminte că ai uitat de programarea la cosmetică. Nu se mai practică ca în trecut când treci pragul unui salon și ceri să se ocupe cineva de tine. Acum totul funcționează pe bază de programări. Iar pentru că nu e timp de pierdut, mai bine alegi varianta de programari online la salon.

Online este mai simplu și multă lume știe deja, din câteva clickuri ajunge să fie totul gata. Fără să te mai deplasezi, fără să mai fie nevoie de telefoane inutile, să mai depinzi de programul celor de la recepția unui salon. Iar Stailer vine tocmai cu acest avantaj. Este să spunem un tool, un intermediar între clienți și saloanele de hair and beauty. 

Aplicația Stailer - iată cât de simplu o poți folosi 

Stailer este platforma prin intermediul căreia te poți programa la tuns, manichiură, pedichiură sau orice alt tip de serviciu din sfera hair and beauty. Poți face asta fie că ești din Iași, Brașov sau Suceava. Aplicatia Stailer este disponibilă pentru a fi descărcată, gratuit, din App Store, App Gallery sau Magazin Play.

Nu trebuie să fii cine știe ce expert în ale tehnologiei încât să folosești acest gen de aplicație. Descarci aplicația, setezi datele de cont sau pur și simplu te loghezi cu datele contului tău de Facebook. Iar pentru căutările dorite vei seta în filtru: pentru cine dorești programarea, tipul de serviciu, ora și dată. 

Nu trebuie să te mire dacă în următoarea jumătate de oră ai un loc liber la tuns sau coafat, la masaj sau la aranjat barbă. Filtrul activ din aplicația Stailer afișează cu viteza luminii acele saloane disponibile pentru tine, conform preferințelor. 

Cum setezi programările online 

Nici vorbă să cauți pagina online a unui salon. Cele înscrise pe Stailer sunt unele dintre cele mai bine cotate de pe piața de profil. Așadar, căutările și tot ce ține de setarea unei programări vor avea loc în aplicație. Confirmarea vine pe loc, iar pentru cei care au nevoie de extra organizare această agendă online a programarilor permite și setarea de remindere. 

Iar pentru tot ce înseamnă avantajele acestei aplicații nu ai nimic de plătit. Serviciile pe care le accesezi astfel nu suferă modificări de preț. În plus, pot fi observate detalii de preț și timp, recenzii și tot ce ține de prezentarea unui salon în același loc, adică online. Pentru că Stailer înseamnă și transparență în domeniul de hair and beauty, pot fi lăsate și recenzii. Pentru ca și alții să știe la ce să se aștepte când vine vorba de alegerea unui salon anume. 

Contact: [email protected] 

Stiri

Modifică setările cookies