(P) Sloturi cu jackpot progresiv pe care să le joci în 2022    

În fiecare an se fac topuri cu filme, cu cărți, cu recorduri diverse, cu animale sau cu orice altceva ți-ar trece prin minte. 

(P) Sloturi cu jackpot progresiv pe care să le joci în 2022

Iar jocurile de noroc nu fac excepție, astfel că am ales de data asta să ne concentrăm pe ceea ce înseamnă slot v, adică pe topurile cu sloturi care au jackpot progresiv și pe care să le încerci în acest an. Cu schimbări care includ noi titluri sau omiterea altora care în 2021 poate că guvernau preferințele altora, în 2022 și-au făcut loc noi jocuri de păcănele pe care ar fi păcat să le ratezi, dacă nu ai auzit de ele sau dacă nu ai considerat că ți-ar merita interesul, timpul sau energia. 

O afacere extrem de profitabilă în prezent, jocurile de noroc au înțeles interesul oamenilor pentru sloturi, motiv pentru care providerii investesc tot mai mult în lansarea a cât mai multora din această sferă, în ideea de a satisface cereri cât mai diverse. Lucrurile sunt într-o continuă evoluție, astfel că și designul, muzica sau simbolurile se adaptează vremurilor, așa că s-ar putea să observi că jocurile de păcănele arată tot mai altfel de la un an la altul. Pe scurt, ce încercăm să spunem este că ceea ce recomandăm acum, aici, sunt jocuri care cel mai probabil anul viitor nu vor mai fi la fel de eficiente, dar pe care cu siguranță ar trebui să le încerci în lunile viitoare, mai ales dacă și promit jackpot-uri progresive.

Ce este un joc de păcănele cu jackpot?

Un jackpot progresiv este unul dinamic, care nu rămâne niciodată la fel. Cu cât sunt mai mulți jucători și cu cât se încearcă să se câștige cât mai mult, cu atât devine mai mare și mai important. Ca rezultat, un jackpot progresiv înseamnă o sumă mare, cumulată de toți cei care au investit până atunci în ideea de a câștiga, tocmai că atrag atâtea persoane. Deci da, pe scurt, sunt premii mari care se câștigă greu. 

În funcție de tipul de slot pe care îl joci pe platforma online (canadian, italian etc) și suma maximă poate diferi:

o sumă fixă determinată de providerul jocului - cum se întâmplă, spre exemplu, cu Starbust sau Wolf Gold;

o sumă variabilă care crește exponențial, cu cât se fac mai multe sesiuni de către jucători - cum se întâmplă, spre exemplu, cu Mega Moolah.

Majoritatea sloturilor online integrează jackpot-uri multiple, de valori diferite, cu nume sugestive precum „mini” sau „maxi jackpot”. 

Ce trebuie să știi despre jocurile de sloturi cu jackpot

Înainte de orice, nu este suficient să știi ce înseamnă un joc de păcănele cu jackpot, pentru că mai sunt câteva detalii de care să ții cont înainte de a începe orice joc. Astfel, iată mai jos câteva condiții de joc:

jocurile de păcănele cu jackpot se pot juca de oricine care are vârsta legală pentru gambling, adică 18 ani;

pentru a te putea asigura că și poți câștiga bani reali, trebuie să pariezi cu bani reali - versiunile demo nu îți vor returna bani reali, dacă le alegi. 

citește cu mare atenție termenii și condițiile, ca să te asiguri că vei și putea revendica premiul sau face retrageri la nevoie;

în caz de câștig, profiturile nu sunt eligibile de retragere imediat, însă unele cazinouri amână plata până se cumulează mai multe condiții. 

Topul celor mai bune sloturi cu jackpot

Și acum să trecem la subiectul menționat la început, și anume care sunt cele mai bune sloturi pe care ar trebui să le încerci, în caz de nevoie și chef de încercat ceva diferit. Astfel, te încurajăm să le încerci pe următoarele:

Mega Fortune, lansat în 2009, este unul dintre cele mai populare titluri de la furnizorul NetEnt. Acesta se remarcă prin faptul că are 25 de linii de plată, dar mai ales prin tematica de Hollywood - simbolurile includ șampanie, iahturi, inele de diamant și altele din sfera avuției;

Lightning Link este unul dintre cele mai distractive jocuri de păcănele, dezvoltat de Aristocrat; are la bază o construcție unică cu cinci nivele de jackpot progresiv, un sistem care îți poate aduce multiple premii mari - RTP-ul ajunge la 97%;

Wild Chapo Dream Drop poate avea un jackpot ce poate ajunge la câteva milioane, ceea ce nu este tocmai de neglijat, dar are în plus și alte câteva bonusuri care fac toată experiența de joc cu atât mai antrenantă;

Mega Fortune Dreams vine de la  NetEnt și este un joc de păcănele ce a atins chiar și un jackpot de 4.4 milioane de euro, ceea ce îl face destul de popular în rândul jucătorilor. Nici tematica nu este tocmai de neglijat, că implica lux și bogăție - mai poți obține multiple rotiri gratuite, la noroc;

Arabian Nights este, așa cum sugerează și numele, un joc de păcănele cu tematică orientală. Foarte interesant, acesta a plătit și jackpot extrem de valoros, iar de la lansarea sa din 2005 a făcut foarte mulți jucători fericiți, ba chiar de mai multe ori;

Golden Sevens este o altă opțiune pentru jocurile de sloturi cu jackpot progresiv, pe care merită să îl iei în considerare. Este un joc clasic, care a rămas la fel de impunător, în ciuda trecerii timpului și care are la bază ceva încă actual - simbolurile cu fructe.

Beach Life - ai crede că te duce cu gândul la plajă, la vacanțe și la mare, și nici că te-ai înșela, pentru că tema acestui slot este reprezentată de concedii! Dezvoltat de Playtech, este ca o gură de aer tropical, vizualurile fiind super atrăgătoare și intuitive: bikini, conuri de înghețată, soare, plăci de surfing și altele. În ceea ce privește jackpotul progresiv, acesta a ajuns de multe ori la sume uriașe de bani.

CONCLUZIE 

Alte sloturi de pus pe listă mai înseamnă Hall of Gods, Beast of Wealth, Buffalo Rising Jackpot King, Superhero Slots, iar lista poate continua. Nimeni nu îți poate garanta că vei și câștiga încercând pe oricare dintre cele enumerate, dar bucuria jocului și entuziasmul ăla de anticipare sunt cât de poate de autentice și imposibil de reprodus. Poți spera că jackpotul va fi bifat, dar nu pierde niciodată din vedere de ce ai venit aici: să te distrezi! Dacă se și întâmplă să câștigi, cu atât mai bine.  

Noi credem în magia momentului și în norocul care lucrează acolo unde nu te aștepți, așa că lasă-te în voia destinului și îmbrățișează tot ce iți apare în cale. 

Stiri

Modifică setările cookies