(P) Sfaturi pentru achizitionarea unui smartphone nou

Telefonul vechi iti face probleme si ai decis ca a venit momentul sa investesti intr-un alt smartphone? Noile update-uri ale marilor producatori te incanta si nu ai vrea sa ratezi startul reducerilor de sezon la capitolul telefoane mobile? 

(P) Sfaturi pentru achizitionarea unui smartphone nou

sursa foto: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/apropiere-atingere-birou-conexiune-892757/


Inseamna ca acest articol iti va fi de mare ajutor, pentru ca ti-am pregatit mai jos cele mai importante criterii de selectie a unui smartphone nou pe masura nevoilor tale. Iata cum poti intra in posesia celui mai bun telefon mobil al momentului. 


Sistemul de operare

Inainte de toate, e important sa hotarasti care dintre cele doua sisteme de operare te incanta cel mai mult. Ai folosit pana acum un iPhone, insa te bate gandul sa incerci si varianta de Android? Preferai Samsungul, dar ultimul model de iOS vine cu update-uri care te tenteaza? Alege dintre cele doua optiuni varianta cea mai potrivita pentru tine, avand la dispozitie chiar posibilitatea de a ramane fidel uneia anume, care nu te-a dezamagit pana acum. 

Buget

Nu are rost sa ne ascundem dupa deget si sa spunem ca bugetul in cazul achizitiei unui astfel de gadget nu conteaza. Bineinteles ca acest subiect devine important, mai ales atunci cand vrei sa te bucuri de performante, insa banii alocati in acest sens sunt destul de limitati.

E bine sa stii ca telefoanele pot fi impartite in trei mari categorii - telefoane premium, telefoane de clasa medie si telefoane on budget. Odata stabilita suma pe care urmeaza sa o investesti in aceasta directie, selectarea optiunilor se va face mult mai simplu. Totusi, iti recomandam sa te gandesti de doua ori inainte de a alege un telefon foarte redus ca pret, pentru ca acesta e foarte posibil sa nu intruneasca pretentiile pe care le-ai putea avea de la acest aparat. Mai mult decat atat, aplicatiile pe care obisnuiesti sa le folosesti in mod frecvent s-ar putea sa nu fie, de la un punct incolo, compatibile cu un model de telefon mai slab din punct de vedere al performantelor, mai ales din cauza ca acesta va avea disponibila o memorie mult prea mica pentru nevoile tale. 

Asadar, incearca sa gasesti un echilibru intre pretul convenabil si performantele smartphone-ului si retine ca poti ajunge sa inclini balanta in favoarea ta, cumparand telefoane de la Carrefour

Specificatii - dimensiune, design sau baterie

Caracteristicile unui telefon ar trebui sa vina in intampinarea nevoilor tale. Sa presupunem ca esti mai tot timpul departe de casa, deci ai nevoie de o baterie rezistenta pe parcursul intregii zile. Sau ca obisnuiesti sa folosesti foarte mult telefonul pentru a face poze, pe care mai apoi le trimiti clientilor cu care colaborezi. Altfel spus, pentru tine memoria telefonului, completata de cea a cardului, este cel mai important aspect. De aceea, inainte de a-l cumpara, cauta si citeste cu atentie specificatiile oferite de producator, pentru a fi sigur ca dai banii pe un produs care iti va fi, cu adevarat, de ajutor. 

Design-ul viitorului tau telefon, dimensiunile acestuia sau duritatea ecranului ar putea reprezenta, de asemenea, criterii importante pentru tine. In orice caz, daca nuanta originala a smartphoneului nu te incanta, poti apela la un mic truc. Carcasele de telefon sunt o solutie ideala pentru a te juca cu diverse culori, desene sau texturi, dupa bunul plac. Totodata, si popsocketurile sau diverse alte accesorii pentru telefoane sunt perfecte pentru tine, daca iti place sa-ti pui amprenta pe obiectele personale. 

Acum, ca ai aflat care sunt pasii pe care iti recomandam sa ii parcurgi pentru avea cel mai potrivit smartphone, iti dorim spor la cumparaturi si convorbiri fericite!

Program Pro Arena

 • Duminică
 • 05:00 UFC
  210 min
  08:30 De rasul lumii
  60 min
  09:30 Stiri Sport.ro
  30 min
  10:00 Ora exacta in sport
  15 min
  10:15 Ora exacta in sport-Interviu de 10 week-end
  0 min
  12:30 Stiri Sport.ro
  30 min
  13:00 Superspeed la ProTv
  30 min
  13:30 I like IT
  30 min
  14:00 Colectia de la CountÂ’s Kustoms
  120 min
  16:00 De rasul lumii
  60 min
  17:00 Ora exacta in sport
  120 min
  19:00 Zeii Sportului
  60 min
  20:00 Celebritati in salbaticie cu Bear Grylls
  60 min
  21:00 In slujba poporului
  60 min
  22:00 UFC
  180 min
  01:00 Stiri Sport.ro
  60 min
  02:00 In slujba poporului
  75 min
  03:15 Maestrul iluziilor
  45 min
  04:00 La bloc
  120 min
  06:00 Ora exacta in sport
  60 min

Stiri

Modifică setările cookies