(P) Pe ce sporturi poți paria la Betfair

În cazul în care îți dorești să pariezi pe mai multe sporturi, diversitatea de opțiuni de pariuri pe care o poți găsi pe o platformă poate fi un bun criteriu de delimitare a favoritei. Acest lucru îți asigură cadrul general de care ai nevoie pentru a te manifesta cât mai liber și de a nu fi nevoit să-ți deschizi conturi pe mai multe platforme. 

(P) Pe ce sporturi poți paria la Betfair

 

Acesta este și motivul pentru care dacă vrei o platformă pentru tine, la Betfair ai o multitudine de pariuri sportive pe care poți paria.

Nu doar fotbalul este pentru pariuri sportive. Poți paria pentru tenis, handbal, volei, rugby, Baschet, hochei, ciclism, snooker și chiar pe curse de cai sau de ogari. Dacă vrei și mai multă diversitate, pe unele platforme ai la dispoziție și jocuri de noroc de tip casino online.

Diversitatea de sporturi joacă un rol foarte important în diversitatea de cote și opțiuni de pariere. Cum fiecare întrecere sportivă are propriile particularității, fiecare situație posibilă poate reprezenta o variantă de a avea o cotă și de a paria.

Pe ce sporturi poți paria pe Betfair?

În funcție de perioadă și de programarea întrecerilor din diverse sporturi, pe această platformă poți avea la dispoziție cote pentru câteva zeci de sporturi. Evident cele mai îndrăgite sunt cele mai bine reprezentate și pot fi o bună modalitate pentru a alege pe ce poți paria.

Sporturile cele mai populare, pentru care găsești zilnic cote și opțiuni sunt: fotbal, de pe majoritatea continentelor, formula 1, tenis de câmp și de masă, ciclism, baschet, handbal, volei, rugby, arte marțiale mixte, snooker, hochei pe gheață, golf, box, biliard, darts, fotbal american, australian, curse de ogari, curse de cai etc.

Fiecare dintre ele are propriile oferte și poate reprezenta un bun prilej pentru a plasa un pariu, care poate fi pe rezultatul final, pe diverse situații din competiție, pe sportivii cu cea mai bună evoluție, pe accidentări, retrageri, abandon, descalificări etc.

Așadar, cei care iubesc sportul nu sunt limitați la un sport și pot alege dintr-o mare varietate de sporturi, pe cel favorit sau pe cele care au în desfășurare competiții naționale sau internaționale, care adună cei mai valoroși sportivi din domeniu.

Astfel dacă te-ai plictisit de fotbal și vrei să pariezi și pe altceva, caută platforma Betfair, care îți oferă diversitate și cât mai multe cote de joc și alege să pariezi pe ea.

Nu există limitări în a găsi un sport pe care să pariezi, chiar dacă el este unul cu un număr relativ mai mic de competiții și cu puține locuri în care se desfășoară. Întotdeauna este ceva interesant de descoperit și de urmărit, care poate alunga monotonia și te poate ajuta să descoperi jocuri noi și regulile care guvernează diverse sporturi.

Oricare ar fi sportul favorit și modalitatea de pariere, nu uita că jocurile de noroc, inclusiv pariurile sportive sunt doar pentru cei care au peste 18 ani.

Pentru siguranță deschide un cont doar pe platforme licențiate, joacă mereu responsabil și echilibrat și cu un buget pe care să-l ții sub control.


*Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Stiri

Modifică setările cookies