(P) Lucrurile pe care jucătorii le urăsc despre cazinourile online

Astăzi vom împărtăși câteva dintre noile informații pe care le-am aflat și vom aborda câteva subiecte pe care le considerăm a fi mai mult decât importante și vitale pentru industria pe care o apreciem.

(P) Lucrurile pe care jucătorii le urăsc despre cazinourile online

În ultimele zile, echipa noastră s-a concentrat destul de mult pentru a face o muncă de cercetare care va rezulta într-un set de concluzii care deși nu sunt abordate foarte frecvent, ele sunt foarte importante pentru comunitate. Am aflat foarte multe despre care sunt și lucrurile negative despre industria de cazino online. Astăzi vom împărtăși câteva dintre noile informații pe care le-am aflat și vom aborda câteva subiecte pe care le considerăm a fi mai mult decât importante și vitale pentru industria pe care o apreciem. Iar acel subiect are în prim-plan lucrurile pe care jucătorii le apreciază mult mai puțin despre cazinourile online.

Lipsa interacțiunii față în față

Dacă este un lucru pe care îl poți lua celor care sunt obișnuiți să joace la cazino în regim fizic, aceea este interacțiunea pe care aceștia o au cu restul jucătorilor din apropierea lor. Chiar dacă este vorba despre aparate Novomatic sau cu totul alt joc de noroc din alte categorii principale ale cazinourilor, cu siguranță cel mai important lucru pe care îl poți lua de la acești jucători este interacțiunea socială. Iar dacă ar fi să argumentăm și mai mult luând în considerare tehnologia și cazinourile online din prezent, singurul lucru important și care încă mai aduce jucători în cazinourile fizice este interacțiunea față în față. Și până și această interacțiune are mai multe laturi.

Una dintre ele este interacțiunea fizică, în persoană cu dealerii și cu echipa cazinoului. Unii jucători chiar merg în cazino pentru compania pe care le-o oferă fetele frumoase care sunt angajate ca și Hostess în cazino. Unii dintre ei chiar au creat prietenii foarte strânse cu unii dealeri de blackjack și vin în cazino doar atunci când crupierul lor preferat este responsabil pentru mesele de ruletă live. Interacțiunea socială din cazinourile live îți permite să te lauzi cu situația ta financiară, să te simți bine alături de prieteni și să te distrezi pe cinste chiar dacă pierzi bani. 

Iar când această interacțiune dispare, jucătorii tind să piardă chiar și ultimul motiv pentru care mai fac sacrificiul de bate tot drumul până la cazinoul fizic pe care îl apreciază. Faptul că trebuie să conduci sau să ieși din casă, că trebuie să îți pregătești o ținută și că nu vei putea niciodată să obții acea satisfacție socială, distruge complet ideea de cazino fizic. Iar asta se va transpune într-un lucru pe care jucătorii îl urăsc la cazinoul online.

Prea confortabil câteodată

Nu doar că este extrem de simplu de accesat și că îți va putea permite să accesezi oricând toate jocurile preferate de oriunde, dar cazinourile online au devenit atât de permisive și compatibile cu orice tip de comportament al jucătorilor încât este practic prea confortabil să te joci la ele, iar va transforma experiența de pariere într-un fenomen care devine mai mult dăunător decât distractiv. Dacă te gândești puțin la acest context, vei observa că în momentul în care ai fi plecat pentru o sesiune la un cazino fizic, ai fi trecut printr-un întreg proces care construia un moment foarte frumos. 

În timp ce conduci spre cazino sau te plimbi către acesta, în timp ce schimbi banii în chipsuri de cazino și chiar în acele momente în care ești în duș și te pregătești pentru a ieși din casă. Toate aceste momente sunt presărate cu puțină speranță pentru viitorul sesiunii tale de pariere. În același timp, toate acestea dispar când vorbim despre cazinourile online. Tot acest entuziasm care se construiește dispare, iar în momentele în care sesiunea ta este pierzătoare, nu vei fi lăsat decât cu o pierdere la care ai ajuns foarte repede.

Retrasul banilor

Acest articol se transformă foarte rapid într-o comparație continuă între cazinourile online și cele stradale, dar este complet de înțeles având în vedere că cei mai mulți dintre noi au reușit să guste câte puțin din fiecare. În momentul în care ai finalizat o sesiune productivă la sloturi și urmează să retragi banii, tot ceea ce trebuie să faci este să chemi reprezentantul sau șeful de sală pentru a confirma câștigul. Următorul lucru care are loc este acordarea câștigului și probabil în maxim 5 minute, toți banii câștigați vor fi la tine în portofel. 

Când vine vorba despre cazinourile online, acest lucru nu mai este atât de posibil deoarece jucătorii trebuie să ceară o retragere a câștigurilor, iar procesarea și confirmarea unei astfel de tranzacții durează. Iar când primirea banilor câștigați prin muncă și sesiuni de gambling cinstite durează chiar și 72 de ore, acest lucru nu pică foarte bine jucătorilor.

Concluzie

Jucătorii au toate motivele să nu aprecieze la fel de mult anumite aspecte legate de cazinourile online, iar noi înțelegem acest lucru perfect. Dar acestea rămân cu siguranță mult mai rapide și eficiente.

Stiri

Modifică setările cookies