(P) Îți plac aranjamentele din flori artificiale? Iată cum le faci să arate spectaculos!

Indiferent de sortimentul lor, florile sunt de-a dreptul minunate, cu atât mai mult dacă vorbim de cele artificiale, care își păstrează mai mult frumusețea și se dovedesc a fi ideale atunci când vine vorba de aranjamentele și decorațiunile de interior.

(P) Îți plac aranjamentele din flori artificiale? Iată cum le faci să arate spectaculos!

Dacă vrei să adaugi o pată de culoare casei tale și să îi înfrumusețezi aspectul, optează pentru flori artificiale de la magazinele specializate, care îți vor umple de bucurie locuința. 

În acest articol, vei afla câteva sfaturi utile legate de modul în care să le alegi și cum să le încadrezi cât mai frumos în aranjamente specifice locuinței tale!

Caută culori cât mai puternice

Un aranjament cu flori artificiale își va face simțită prezența în orice loc al casei dacă alegi flori cât mai colorate, care să exprime vitalitate și energie pozitivă. Conform designerilor de interior, cromatica joacă un rol esențial în privința stării psihice a persoanelor care locuiesc în casă, prin urmare e important să alegi în funcție de ce transmite fiecare culoare în parte. Știi deja că roșu exprimă pasiune și dinamism, galbenul induce veselie, albastrul transmite o stare de calm și liniște, iar verdele te aduce cu un pas mai aproape de natură. Indiferent de nuanțele preferate, asigură-te că te vei bucura de cât mai multă culoare atunci când te relaxezi alături de familie și prieteni. 

Alege florile cu care te identifici

Dacă îți plac numai anumite flori artificiale, poți face aranjamente dintr-un singur sortiment sau dintr-o singură culoare care să te definească. Spre exemplu, dacă îți plac bujorii roz și vrei să îți decorezi locuința cu cât mai multe astfel de flori artificiale, optează pentru câteva aranjamente florale în ghiveci de sticlă, care vor oferi un aspect elegant și grațios casei tale. Același lucru îl poți face și în cazul orhideelor sau al trandafirilor, întrucât aceste sortimente se numără printre cele mai căutate flori artificiale ideale pentru interior. 

Observă ce stare îți transmit 

Atunci când încerci să exprimi o anumită emoție printr-un aranjament floral, e suficient să observi ce stare de spirit îți transmit culorile, formele și texturile florilor. Spre exemplu, există flori artificiale precum lalelele ornamentale, care îți pot da o stare de prospețime sau te pot trimite cu gândul la o primăvară nesfârșită. De asemenea, floarea-soarelui artificială te poate face să te simți ca și cum ar fi vară tot timpul anului. Cu cât îți vei urmări mai mult propriul instinct în ceea ce privește asocierile emoțiilor cu diferite flori artificiale, cu atât te vei bucura pe deplin de aranjamentul pe care ți-l dorești în locuință. 

Un loc în care vei găsi cele mai frumoase flori artificiale este magazinul online LeafShop.ro. Pe lângă colecția impresionantă de flori artificiale, tot aici mai poți găsi și plante artificiale, arbuști ornamentali, legume și fructe artificiale și diferite accesorii pentru decor. Grație specialiștilor LeafShop, decorul locuinței tale poate fi schimbat cu totul, astfel încât gusturile tale fine să se regăsească în fiecare spațiu verde sau colorat din casă. Intră și comandă acum! 

Program Pro Arena

 • Duminică
 • 05:00 UFC
  210 min
  08:30 De rasul lumii
  60 min
  09:30 Stiri Sport.ro
  30 min
  10:00 Ora exacta in sport
  15 min
  10:15 Ora exacta in sport-Interviu de 10 week-end
  0 min
  12:30 Stiri Sport.ro
  30 min
  13:00 Superspeed la ProTv
  30 min
  13:30 I like IT
  30 min
  14:00 Colectia de la CountÂ’s Kustoms
  120 min
  16:00 De rasul lumii
  60 min
  17:00 Ora exacta in sport
  120 min
  19:00 Zeii Sportului
  60 min
  20:00 Celebritati in salbaticie cu Bear Grylls
  60 min
  21:00 In slujba poporului
  60 min
  22:00 UFC
  180 min
  01:00 Stiri Sport.ro
  60 min
  02:00 In slujba poporului
  75 min
  03:15 Maestrul iluziilor
  45 min
  04:00 La bloc
  120 min
  06:00 Ora exacta in sport
  60 min

Stiri

Modifică setările cookies