(P) Iată detaliile strategiilor de pariuri fotbal bazate pe bilete de tip acumulator!

Majoritatea strategiilor de pariuri fotbal sunt concepute pentru bilete de tip acumulator.

(P) Iată detaliile strategiilor de pariuri fotbal bazate pe bilete de tip acumulator!

Cotele, după cum știi, se înmulțesc între ele pe fiecare bilet, așadar foarte mulți pariori includ cel puțin 3 evenimente sportive pe fiecare bilet. Acest tip de strategie îți permite să te bucuri de o cotă foarte bună prin combinarea mai multor evenimente și opțiuni de pariere.

Deși poți dezvolta o strategie eficientă bazată pe bilete de tip acumulator din orice sport, fotbalul este cea mai mare pasiune a pariorilor din țara noastră. Tocmai de aceea, mai jos vei descoperi cele mai importante detalii legate de biletele combo din cadrul unei astfel de strategii.

Ce este un pariu de tip acumulator?

Acest sistem de pariere este foarte simplu de înțeles, întrucât regulile nu sunt complicate. Singura diferență față de pariurile clasice este că trebuie să alegi mai multe opțiuni de pariere.

Practic, selectezi evenimentele și cotele care ți se par avantajoase, iar sistemul le va combina pe un singur bilet. Există și persoane care își bazează strategia de pariuri fotbal pe bilete cu mai mult de 18 selecții, astfel încât șansele de câștig vor fi mici, însă câștigurile posibile sunt deosebit de mari.

Bonusuri aplicate biletelor de tip acumulator

Majoritatea ofertelor de pariuri fotbal din online acordă bonusuri pariorilor care aleg să introducă selecții multiple pe un singur bilet. Astfel, dacă ai cel puțin 5 opțiuni pe biletul tău, indiferent din ce sport sau competiție, marile case de pariuri te vor recompensa cu un bonus procentual.

Bonusurile de acest tip se calculează ca procent din câștigul total posibil, iar majoritatea ofertelor acordă bonus biletelor cu peste 5 selecții. Bonusurile pot începe de la 3-5% și pot ajunge chiar la 50%, deși puține case de pariuri sunt dispuse să ofere atât de mult.

De exemplu, Get'sBet îți acordă un bonus de 3% la selectarea a 3 evenimente, iar acest bonus poate urca până la 50% din câștigurile totale în cazul biletelor cu peste 18 selecții.

Bonusurile acordate în cazul biletelor de tip acumulator, însă, vin și cu câteva condiții. Astfel, dacă vrei să dezvolți o strategie de pariuri fotbal bazată pe acest tip de pariuri, trebuie să știi că majoritatea caselor de pariuri din țară îți vor acorda bonusul aferent numai dacă fiecare selecție de pe bilet are o cotă ce depășește 1.50. Cu toate că posibilitatea deosebita de câștig trebuie să contrabalanseze riscul foarte mare, Get'sBet acordă acest bonus dacă fiecare selecție va avea o cotă mai mare de 1.35.

Cum se calculează cotele și câștigurile?

Spre deosebire de pariurile de tip sistem, unde poți selecta diverse combinații între evenimentele de pe bilet, pariurile de tip acumulator nu vor permite decât selecții simple. Astfel, calculul este cât se poate de simplu: cotele tuturor evenimentelor incluse pe bilet se vor înmulți între ele, apoi se vor înmulți cu suma mizată, apoi cu bonusul acordat de oferta de pariuri fotbal pentru numărul de selecții. Evident, platformele online calculează în mod automat câștigurile posibile.

Strategii bazate pe bilete de tip acumulator

Biletele combo se pot integra în orice tip de strategie de pariuri fotbal, întrucât opțiunile pe care le poți selecta sunt deosebit de variate. Astfel, poți alege 3 sau mai multe opțiuni în care ai încredere, indiferent de tipul acestora. În serile de Champions League sau Europa League, poți încerca să introduci pe același bilet 3, 5 sau chiar 10 echipe care crezi că vor câștiga. Această strategie este posibilă și în cazul meciurilor foarte disputate, astfel încât poți selecta un număr mare de partide în care crezi că se vor marca cel puțin 3 goluri.

Stiri

Modifică setările cookies