(P) De ce sloturile cu role în cascadă au luat industria cazinourilor cu asalt

Până nu demult, sloturile întâlnite într-un cazino aveau un concept simplu, lansai un spin şi înregistrai sau nu un câştig.

(P) De ce sloturile cu role în cascadă au luat industria cazinourilor cu asalt

Apoi, reluai aceeaşi acţiune, aşteptând că simbolurile jocului să se aşeze din nou pe ecran. Stilul s-a păstrat şi în zilele noastre, însă producătorii au gândit un nou gameplay interesant pe care l-au şi implementat în sloturi. Funcţia pe care au introdus-o este cea de rolling, sau rostogolire, funcţie care este din ce în ce mai apreciată de jucători.

Cum funcţionează sloturile cu role cascadă?

Ia un bonus Netbet 200 rotiri pentru a descoperi mai multe jocuri de noroc. Poţi folosi rotirile gratuite la sloturile selectate de platformă şi cine ştie, poţi chiar avea şansa de a le utiliza la jocuri cu role cascadă. Modul în care aceste jocuri funcţionează este puţin diferit de cel al sloturilor clasice, însă nu îţi vor ridica niciun fel de problemă.  Arhitectura este cea de 5 role dispuse pe 3 rânduri şi poţi avea şansa să îţi măreşti câştigul prin butonul de gamble. 

Poţi seta de asemenea miza de joc şi ai acces şi la tabela de plăţi. Sunt atât de multe asemănări cu sloturile clasice încât la prima vedere nu ai crede că ai în faţă un slot cu role în cascadă. Magia începe însă de la primul câştig cedat de slot, care va iniţia această funcţie. Spune-i cum vrei, funcţie de rostogolire, cascadă sau avalanşă, toţi termenii i se potrivesc de minune. Asta defineşte un slot cu role în cascadă, posibilitatea de a înregistra câştiguri nelimitate cu un singur spin. 

Odată ce se formează o combinaţie câştigătoare, simbolurile care au participat la câştig dispar de pe ecran. În mod normal, ar trebui să dai un alt spin şi să aştepţi o altă plată, însă în sloturile avalanşă, lucrurile se schimbă radical. 

În cadrul aceluiaşi spin, odată cu dispariţia pictogramelor care au făcut primul câştig, altele le înlocuiesc pe ecran. Efectul de rostogolire continuă până când nu se mai realizează nici o combinaţie câştigătoare, fiind necesar încă un spin pentru a pune jocul în mişcare. Funcţia se reia în acelaşi mod, o combinaţie câştigătoare eliberând ecranul, locurile goale fiind ocupate de noi simboluri.

De ce jucătorii preferă aceste sloturi

Cea mai bună explicaţie este aceea că sloturile cu role în cascadă pot ceda câştiguri importante în cadrul aceleaşi rotiri. Stai în fața jocului, lansezi primul spin şi odată cu apariţia primei linii de plată, câştigurile nu se mai opresc.  Şi realizezi că nu a fost nevoie să apeşi din nou butonul de spin, totul se desfăşoară în cadrul unei singure rotiri. Este clar că o asemenea funcţie te scuteşte de investiţii majore, ceea ce se reflectă pozitiv în cadrul bugetului tău de joc. Imaginează-ţi că un slot „normal” afişează combinaţii pe ecran de fiecare dată când lansezi un spin. 

Acest lucru te costă miza pe care ai adoptat-o în joc şi nu ai siguranţa că la fiecare rotire vei şi obţine un câştig. La sloturile avalanşă nu cheltui decât o singură învârtire de slot şi poţi obţine câştiguri multiple în cadrul aceluiaşi spin. Nu în ultimul rând, modul în care funcţia se produce îţi place la acest tip de slot. Pictogramele care au realizat primul câştig dispar de pe ecran în timp ce altele ocupă spaţiile lăsate libere. 

Melodia care acompaniază această mişcare este una antrenantă, ceea ce îţi aduce un plus de adrenalină pe care o cauţi la un joc de noroc. Îţi doreşti să o auzi cât mai des, astfel încât câştigurile să se acumuleze cât mai mult. În completarea melodiei, efectul vizual este unul impresionant, simbolurile care pleacă de pe ecran se sparg literalmente făcând loc unora noi. Este o împletire armonioasă între vizual şi auditiv, care în final te atrage ca şi jucător. 

Câştigurile în cascadă nu fac decât să întregească acest duo, adăugând în acest fel un plus de atractivitate slotului. Este trinitatea sloturilor cu role în cascadă, care justifică asaltul constant pe care aceste jocuri îl execută asupra industriei jocurilor de noroc.

Beneficiile acestor sloturi

Când alegi un slot, te atrag mai multe elemente cu care acesta este construit, îţi place tema abordată, simbolurile care ajung pe ecran sau linia melodică. Nu în ultimul rând câştigurile pe care acesta le poate ceda sunt de interes pentru tine, pentru că în final îţi doreşti să îţi măreşti profiturile cât de des posibil. Şi dacă vorbim de profituri, acesta este unul dintre principalele avantaje pe care sloturile în cascadă ţi le aduc. 

Nu eşti obligat ca de fiecare dată să rişti dublând câştigul, un singur spin la slotul în cascadă te poate ajuta la obţinerea unui câştig net superior unui slot clasic. Sloturile înseamnă însă şi distracţie, un joc cu role în cascadă aducând un plus de acţiune. Şi ai parte de acţiune din plin faţă de un slot clasic, sloturile avalanşă adăugând jocului un gameplay incitant de-a dreptul. 

Vezi cum ecranul se sparge literalmente atunci când simbolurile eliberează spaţiile de pe role şi fac loc pentru altele noi. Dar toată această acţiune ar fi inutilă dacă nu ar ceda şi câştiguri, iar unul dintre avantajele majore ale sloturilor cu această funcţie este aceea că se îmbunătăţeşte masiv rata de câştig. Ori tocmai acest lucru te interesează la un slot, să ai parte de cât mai multe câştiguri iar funcţia cascadă contribuie din plin la acest lucru, putând ceda practic într-un singur spin un şir nelimitat de câştiguri.

Concluzie

Pe un trend în continuă ascensiune, sloturile cu role în cascadă iau cu asalt industria cazinourilor! Le recomandă în preferinţele jucătorilor funcţia de avalanşa cu care sunt create de către producători, funcţie care permite acumularea de câştiguri suplimentare. Dacă nu ai jucat până acum un asemenea slot, nu mai sta pe gânduri, accesează-l cât mai repede şi cu siguranţă că acesta te va răsplăti aşa cum nici nu te aştepţi!

Stiri

Modifică setările cookies