(P) De ce nu trebuie să te orientezi doar după preț atunci când cauți mașini de închiriat?

De obicei, atunci când caută să achiziționeze orice produs sau serviciu, românii se orientează în primul rând după preț.

(P) De ce nu trebuie să te orientezi doar după preț atunci când cauți mașini de închiriat?

Acest lucru este de înțeles, mai ales că puterea noastră de cumpărare nu este una foarte mare. Totuși, în anumite domenii, cum ar fi rent a car, nu este indicat să alegem varianta cea mai ieftină, întrucât aceasta poate ascunde capcane, așa cum vom vedea în continuare.

În ultima vreme, în România au apărut tot mai multe firme care oferă masini de inchiriat, în special în orașele mari, dotate cu aeroport, în care oportunitățile turistice și de business sunt nelimitate. Cu toate acestea, multe dintre companiile respective sunt neprofesioniste și caută să facă profit cu orice preț, inclusiv înșelându-și clienții.

Una dintre cele mai "la îndemână" modalități de a face acest lucru este prin afișarea unui preț foarte mic pentru mașinile de închiriat. Atrași de oferta aparent imbatabilă, clienții vor opta pentru o astfel de firmă, urmând să afle abia ulterior că prețul afișat pe site nu include nicio taxă auto, probabil nici un plin de combustibil, costuri pe care aceștia vor trebui să le suporte din buzunarul propriu.

În schimb, o companie serioasă care oferă mașini de închiriat, așa cum este FocusRent.ro, cu o experiență de peste 10 ani pe piețele extrem de competitive din București, Otopeni și Cluj-Napoca, nu practică astfel de subterfugii.

Prețurile afișate pe site sunt și cele finale pe care le vei plăti, întrucât acestea includ RCA, rovinieta și full CASCO. În plus, firma respectivă de rent a car oferă și un plin de combustibil la preluarea autoturismului și nu impune nicio limită de kilometri.

Mai mult decât atât, mașinile de închiriat pe care le oferă sunt mai noi de 5 ani, cu toate reviziile tehnice la zi și supuse unor inspecții temeinice înainte de a-ți fi oferite. Acestea provin din toate clasele auto (economy, luxury, SUV și 4x4, dar și microbuze cu 8+1 locuri) și de la mărci renumite la nivel național și internațional: Dacia, Ford, Opel, Volkswagen, Skoda, Mercedes, Audi și BMW.

Revenind la preț, la FocusRent.ro acesta variază în funcție de perioada de închiriere. Spre exemplu, dacă optezi pentru mașini de închiriat Skoda Octavia, vei plăti 35 de euro pe zi pentru o perioadă de 1-4 zile și doar 27 de euro pe zi pentru o perioadă mai lungă de 25 de zile. Similar, pentru un BMW X5, vei plăti între 85 de euro și 145 de euro pe zi, în funcție de perioada contractului.

Un alt aspect prin care FocusRent.ro se diferențiază de alte companii care oferă mașini de închiriat este reprezentat de profesionalismul și promptitudinea angajaților. Aceștia pun întotdeauna clientul pe primul plan și îi oferă condiții de top în ceea ce privește siguranța și confortul.

De asemenea, în cazul în care întâmpini orice problemă legată de autoturismul închiriat, poți apela call service-ul companiei la orice oră din zi și din noapte.

Prin urmare, de ce să nu ții cont exclusiv de preț? Răspunsul este foarte simplu: pentru că, de obicei, dacă apelezi la cele mai "ieftine" firme de rent a car, vei ajunge de fapt să plătești cel mai mult.

Program Pro Arena

 • Duminică
 • 05:00 UFC
  210 min
  08:30 De rasul lumii
  60 min
  09:30 Stiri Sport.ro
  30 min
  10:00 Ora exacta in sport
  15 min
  10:15 Ora exacta in sport-Interviu de 10 week-end
  0 min
  12:30 Stiri Sport.ro
  30 min
  13:00 Superspeed la ProTv
  30 min
  13:30 I like IT
  30 min
  14:00 Colectia de la CountÂ’s Kustoms
  120 min
  16:00 De rasul lumii
  60 min
  17:00 Ora exacta in sport
  120 min
  19:00 Zeii Sportului
  60 min
  20:00 Celebritati in salbaticie cu Bear Grylls
  60 min
  21:00 In slujba poporului
  60 min
  22:00 UFC
  180 min
  01:00 Stiri Sport.ro
  60 min
  02:00 In slujba poporului
  75 min
  03:15 Maestrul iluziilor
  45 min
  04:00 La bloc
  120 min
  06:00 Ora exacta in sport
  60 min

Stiri

Modifică setările cookies