(P) Cum sa-ti alegi masina in functie de zodie?

Esti in cautarea unei masini, dar nu te poti hotari? Vrei ceva practic, dar care sa si atraga atentia? Iti plac modele sport, dar tu ai nevoie de o masina de familie? 

(P) Cum sa-ti alegi masina in functie de zodie?

Sursa foto: https://www.pexels.com/photo/woman-in-black-blazer-sitting-inside-car-3740581/

Exista o multime de factori care ne influenteaza deciziile de achizitie, mai ales cand este vorba despre actiuni care ne pot schimba calitatea vietii pe termen lung. Pornind de la elemente precum pret, siguranta si fiabilitate, pana la disponibilitatea accesoriilor precum covorasele auto, decizia achizitiei unei masini nu este una usoara.

Hotararile pe care le luam sunt cele care dau forma vietii noastre. In acest caz, sa stim cum ne influenteaza zodiacul este o metoda prin care putem fi in control atunci cand suntem pusi in fata unei situatii noi, precum achizitia unei masini. 

Zodia si deciziile. Cum sa-ti fie mai usor sa alegi?

Berbec

Berbecul este o zodie optimista si onesta. Alegi lucrurile in functie de cum te fac sa te simti. De asemenea,pus in fata unei alegeri, tii cont de propriile valori si alegi ceea ce ti se pare mai aproape de felul tau de a fi. Astfel, vei alege o masina care sa-ti fie atat utila, cat si placuta.

Taur

Taurii sunt cunoscuti pentru incapatanarea lor. Cand vine vorba de alegeri, functia practica si securitatea sunt cele care primeaza. Odata ce decizia a fost luata, nici nu te gandesti sa dai inapoi. Zodia te va influenta spre o masina care sa-ti ofere siguranta si care sa-ti acopere nevoile.

Gemeni

Pentru gemeni, alegerea este intr-adevar o parte dificila. Acestia sunt de cele mai multe ori indecisi, iar majoritatea deciziilor se bazeaza pe ceea ce este mai usor acceptat de societate. Gemenii sunt recunoscuti pentru inclinarea spre a-i multumi pe cei din jur. Acestea fiind spuse, daca te afli sub aceasta zodie, masina pe care o vei alege va fi mai mult despre ce vor cei din jurul tau, decat despre nevoile tale. 

Rac

Racii sunt persoane ale caror decizii sunt bazate pe sentimente. Loiali si emotionali, racii aleg in functie de ceea ce le da o stare de bine, dar si in functie de dorintele celor din jur. Pus in fata a doua variante diferite, vei incerca sa o gasesti pe cea mai apropiata de tine, dar care sa ii multumeasca si pe cei dragi.

Leu

Leii sunt persoane dominante si expresive. Pus in fata unei decizii, vei tinde sa alegi solutia care iti va aduce beneficii de-a lungul timpului. In cazul tau, masina aleasa este cea pe care o vei folosi timp indelungat si la care vei renunta cu greu.

Fecioara

Persoanele din zodia fecioara sunt extrem de meticuloase si analitice. Alegerile sunt facute in functie de opinii pro si contra, vei privi situatia din toate punctele de vedere si vei analiza fiecare situatie. Acest lucru va prelungi perioada de decizie, dar intr-un final, masina aleasa va fi cea care atinge cele mai multe dintre nevoile tale.

Balanta

Balantele sunt persoane diplomate. Te descurci de minune cand vine vorba despre decizii privind oameni si relatii. Pretuiesti onoarea si dreptatea. Pus in fata alegerii unei masini, vei cauta varianta care care sa ti se para cea mai corecta.

Scorpion

Scorpionii sunt cei care se documenteaza cat mai mult cu putinta atunci cand vine vorba de decizii dificile. Acestia simt nevoia sa cunoasca toate variantele inainte de a alege. Vrei sa fii convins ca alegerea facuta este cea corecta. Astfel, probabil vei ajunge sa cunosti cat mai multe tipuri de masini si specificatii pana vei ajunge la o decizie

Sagetator

Cand vine vorba de decizii, sagetatorii se bazeaza pe alegerile anterioare. Un sagetator va balansa intre mai multe optiuni, iar cele mai multe alegeri sunt impulsive. Ca si in cazul celorlalte situatii, vei alege impulsiv o masina care totusi ti se va potrivi.

Capricorn

Capricornii sunt responsabili si disciplinati. Pun accent pe eficienta si productivitate, iar deciziile tale sunt deseori privite ca fiind traditionale. Securitatea si simtul practic isi vor spune cuvantul. Esti unul dintre cei care se vor alege cu o masina clasica si eficienta, care-ti va indeplini simtul practic. 

Varsator

Varsatorii sunt independenti si intotdeauna cu gandul la viitor. Deciziile tale vin in urma unui lung proces de gandire, in urma caruia vei alege varianta care aduce cele mai multe beneficii tuturor. Vei cauta o masina care te va ajuta pe tine, dar si pe cei din jurul tau.

Pesti

Spiritualitatea este elementul care defineste cel mai bine zodia Pesti. Alegerile tale sunt luate astfel incat ceilalti sa nu fie afectati si care sa se plieze pe propriile valori. Esti unul dintre cei pentru care vor alege o masina fiabila pe termen lung si, cel mai probabil, prietenoasa cu mediul. 

Acum, ca ai aflat o parte dintre secretele zodiei tale, momentul unei decizii ar trebui sa ti se para ceva mai usor. 

Stiri

Modifică setările cookies