(P) Cum iti poate influenta numerologia norocul?

Numerologia este considerata ca fiind o ramura a astrologiei, ce acorda o importanta deosebita numerelor si a interpretarii acestora.

(P) Cum iti poate influenta numerologia norocul?

Exista o legatura stransa intre numere si evenimentele asociate oamenilor. Este probabil ca lucrurile care ne definesc ca persoane sa se poate deduce usor cu ajutorul numerelor. Fara echivoc, acestea ne influenteaza intr-un mod definitoriu existenta, astfel incat vom incerca in randurile urmatoare sa aducem cateva lamuriri. De indata ce vei invata cum se poate folosi numarul destinului il poti utiliza in mai multe scopuri, inclusiv in a te juca pe https://jocuricazinouri.com// demo si pentru a afla detalii picante despre cele mai bune platforme de gambling, astfel incat, atunci cand te vei juca pe bani reali sa fii expert. Ca exemplu, poti folosi numarul destinului la ruleta sau la alte jocuri de noroc.

Ce inseamna numarul destinului si cum ne influenteaza?

Nimic nu este intamplator in univers. Numarul destinului este extrem de important pentru fiecare dintre noi, pentru ca determina insusirile noastre ca oameni pentru toata perioada pe care o petrecem pe Pamant. Este evident ca venim pe lume inzestrati atat cu bune, cat si cu rele. Lucrul cel mai important este sa le pastram pe cele bune si sa le dezvoltam, iar pe cele mai putin bune sa le transformam din impedimente in avantaje. Pentru ca am sosit in aceasta lume intr-o anumita zi, luna si an, ne vom folosi de aceste date sigure care sunt trecute de altfel si in documentele noastre de identificare. Acestea sunt o insiruire de numere pe care le vom utiliza in aflarea numarului destinului. Cum se calculeaza numarul destinului este extrem de usor. Nu implica calcule matematice complicate, se rezuma doar la o simpla operatie aritmetica, adunarea. Deci, cum se calculeaza aceasta cifra a destinului? Iata cat este de simplu sa efectuezi acest calcul:

Data nasterii este trecuta in cartea de identitate sub forma tipizata de ZZ/LL/AAAA. Un exemplu se impune aici, deci vom considera urmatoarea ipoteza in care vom lucra cu data de nastere 14/03/1999. Rezulta o adunare simpla a tuturor cifrelor, care ia forma 1+4+0+3+1+9+9+9=36. La randul ei suma obtinuta se defalca in 3+6=9, ceea ce inseamna ca cifra destinului care caracterizeaza persoana cu aceste date de identificare este 9.

Este bine de stiut ca sunt 9 cifre ale destinului la care ne vom raporta, prin urmare daca te regasesti in una dintre aceste cifre, vei putea sti cu siguranta daca norocul este aliatul tau de nadejde, daca te insoteste sporadic sau dimpotriva, evita sa intre in viata ta.

Ce reprezinta fiecare cifra?

Cifra destinului 1 apartine oamenilor ambitiosi, pentru care nu exista obstacole. Sunt de obicei in pozitii importante de management, adevarati lideri pe care poti conta la greu. Pe alocuri narcisisti, simt nevoia sa fie mai tot timpul in prim plan, sa dea tonul in tot si in toate si sa fie recunoscuti pentru plus valoarea pe care o aduc in societate.

Daca cifra destinului in care te regasesti este 2, faci parte din persoanele flexibile care se adapteaza cu usurinta oricarei situatii. Fiind o persoana sociabila, te apropii cu usurinta de oricine iti trezeste interesul si curiozitatea. Nu te dai inapoi sa intervii in dispute pe care le aplanezi cu o seninatate debordanta si in urma carora iti castigi intotdeauna reputatia unui om bun care isi ajuta colegii. 

O cifra 3 a destinului te recomanda ca pe prietenul pus pe glume mai tot timpul, nelipsit de la petrecerile apropiatilor. Ai o energie inepuizabila din care toti ceilalti se hranesc, iar calitatea ta de comunicator iese la iveala in situatii mai putin placute. Oricum, esti indispensabil atunci cand vine vorba de distractie, aducand cu tine energii pozitive. 

4, denota faptul ca esti o persoana pedanta, pentru care aspectul primeaza intotdeauna. Acest lucru nu te face un usuratic, dimpotriva arata ca iti place sa pui lucrurile intr-o anumita ordine si rigurozitate. Esti apreciat in colectivitatea in care lucrezi si esti cotat ca fiind o persoana care munceste eficient, la standarde inalte de calitate. Tocmai pentru ca esti atat de ordonat ca individ, hazardul nu este foarte bine primit in viata ta. 

5 desemneaza persoanele iubitoare de risc si aventura. Fara indoiala sporturile extreme te atrag si indiferent de varsta pe care o ai, nu exista niciun impediment in a le practica. Pentru ca esti atat de indraznet, este posibil ca nu intotdeauna sa iei cele mai bune decizii, insa, treci cu usurinta peste orice esec, indiferent de natura acestuia. Si tocmai pentru ca iti place adrenalina, norocul te insoteste la tot pasul, prin urmare te atrag si jocurile care il implica, unde obtii destul de des castiguri consistente.

6 Daca cifra 6 este cifra destinului tau, inseamna ca esti o persoana care face din siguranta cotidiana obiectivul principal. Tocmai de aceea sanatatea te preocupa in mod constant si faci tot ceea ce depinde de tine pentru a o pastra un timp cat mai indelungat. Familia iti asigura nivelul de stabilitate care te ajuta sa performezi si intelegi sa-i intorci favorul prin iubire. 

Tocmai pentru ca cifra 7 te caracterizeaza, esti un om rational care acumuleaza repede experienta de viata si o transmiti si altora. Esti de parere ca orice aduce o imbunatatire a vietii de zi cu zi trebuie impartasit cu cei din jur, desi deseori esti perceput ca fiind o persoana greu de inteles. 

Cifra 8 a destinului este cea care insoteste oamenii care stiu sa faca bani si din piatra seaca. Esti o persoana determinata, pentru care scopul suprem este controlul absolut. Nu accepti alte idei decat pe cele proprii, iar personalitatea ta este una dominanta. Controlul merge mana in mana cu dorinta de inavutire, deci sa faci bani prin orice mijloace este o dorinta arzatoare de care nu te poti debarasa. Tocmai de aceea, nu excluzi norocul din viata ta.

Ultima cifra a destinului, 9, te caracterizeaza ca fiind exemplu demn de urmat in toate aspectele vietii. Ti se potriveste calitatea de indrumator, deci este foarte probabil sa te regasesti ca profesie in invatamant, sanatate sau chiar in domeniul artistic. Esti perceput ca o persoana dedicata intereselor celor din jur, deseori trecandu-ti propriul eu in plan secundar. Norocul este langa tine tot timpul!

Iata ca numerologia poate aduce lamuriri cu privire la caracteristicile si insusirile care ne sunt atribuite de univers odata cu data nasterii fiecaruia dintre noi. Atat cu bune cat si cu rele, aceste insusiri ne insotesc pe toata perioada vietii. In final, ramane la latitudinea fiecaruia sa le exploateze asa cum se cuvine si sa aduca in societate un plus.   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stiri

Modifică setările cookies