(P) Cele mai bune SLOTURI cu VIKINGI!

Vikingii nu au fost doar niște personalități despre care acum este plăcut să citești prin cărți.

(P) Cele mai bune SLOTURI cu VIKINGI!

La vremea lor, nimeni nu ar fi vrut să intre în contact direct cu ei. Ceea ce s-ar fi întâmplat în momentul în care ai fi luat contact cu vikingii era că fie ai fi fost vandalizat, furat și bătut, fie ai fi fost cruțat mulțumită liderului acestora care i s-ar fi făcut milă de tine. Dar există un mod foarte sigur și docil prin care poți în continuare să experimentezi masculinitatea și duritatea de care vikingii dădeau dovadă acum câteva sute de ani. Și poți face asta combinând și cu pasiunea pentru jocurile de noroc. Astfel, urmează să vorbim împreună despre câteva sloturi cu Vikingi care te vor face să stai lipit de calculator.

Viking Fire

Viking Fire pare un nume destul de simplu și basic pentru un slot cu vikingi, dar combină perfect elemente foarte emblematice atât pentru vikingi, cât și pentru jocurile de slot. Astfel, Viking Fire ar putea fi disponibil chiar și cu un bonus fara depunere sport pe care să îl folosești mai apoi jucând pe tamburii slotului. Nu am precizat încă,dar pentru un slot care nu exprimă decât barbarism și violență, RTP-ul este destul de avantajos. Avem o șansă de câștig de 95.47% care nu îți dă un sentiment foarte puternic de încredere la început, dar te va face să iei atitudine foarte repede după ce vei observa că viteza cu care sunt realizate plățile este chiar una destul de mulțumitoare. 

Pentru a oferi un iz de senzație retro, slotul a fost programat să ruleze pe o platformă de HTML 5, fiind și dezvoltat folosind programe compatibile. Datorită HTML 5, viking fire arată foarte bine, oferă o senzație retro și chiar te ajută să deschizi și să joci jocul folosind mai multe tipuri de dispozitive. Acestea fiind spuse, haide să vorbim câteva lucruri și despre plățile pe care le poate face acest slot. Începând cu ceea ce ne interesează cel mai mult, numărul de 5 tamburi, ce dezvoltă 40 de linii de plată și oferă mai multe posibilități de câștig. 

Una dintre acele posibilități de câștig foarte mari este jackpot-ul, pentru că da, Viking Fire are și un jackpot extrem de avantajos pregătit pentru tine. Plata maximă ce poate fi realizată de acest slot este de 2000x miza ta. Dar acest lucru nu este neapărat un dezavantaj deoarece poți oricând să pariezi chiar și 1000 de dolari pe fiecare rotire, deblocând astfel posibilități de câștig infinite.

Vikings go Wild

Trebuie să ai foarte mare grijă când cauți acest slot în colecțiile cazinourilor online deoarece mai există o variantă pe nume Vikings go Berzerk. De data aceasta vorbim despre Vikings go Wild care este un slot cu totul diferit, dar care nu te va lăsa nici măcar o clipă să uiți că te afli în continuare în mediul și universul vikingilor. Pentru a putea desluși cât mai bine misterele vikingilor, ne-am hotărât să îți dăm cât mai multe informații despre Vikings go Wild, informații ce te vor ajuta să delimitezi foarte bine care sunt avantajele acestui joc. În primul rând, slotul a fost creat, programat și lansat de către cei de la Yggdrasil.

Slotul are niște indici de un avantaj foarte bun, oferind 5 tamburi, cu 25 de linii de plată, iar procentajul de RTP depășește deja media de 95%. Avem de data aceasta un RTP de 96.30%, ceea ce pentru un slot cu vikingi, nu înseamnă decât că pe tamburii tăi se va da un spectacol în adevăratul sens al cuvântului. Yggdrasil a pus piesă cu piesă și a creat un joc care oferă jucătorilor nu doar o experiență incredibilă de joc, dar și posibilitatea de a câștiga funcții bonus, de a pune mâna pe rotiri gratuite și de a putea spera în fiecare rotire la un jackpot. 

Jackpotul din Vikings go Wild plătește doar 250x, dar chiar și așa, într-un pariu de 100 RON, banii sunt mai mult decât bine-veniți.

Thunderstruck

Nici Microgaming nu au putut sta departe de curentul tematicilor îndrăznețe ale jocurilor de noroc. Spunem asta pentru că Thunderstruck este creația echipei despre care ai auzit foarte multe povești de succes și de la care ai acumulat atât de multe momente frumoase din timpul sesiunilor de pariere. Thunderstruck este un slot în care personajul principal este Thor, iar datorită acestui zeu, RTP-ul a putut crește atât de mult. Cu o rată de 96.10%, vei vedea că simbolurile de pe tamburi plătesc extrem de bine în orice situație și cu atât mai mult, te vei putea bucura pe deplin de tot ceea ce poate oferi acest joc. 

Simbolurile sunt și ele mai mult decât emblematice pentru personajul nostru. Ciocanul, Castelul, Pumnul și chiar și Thor sunt simboluri ce vor genera plăți extrem de mari și avantajoase pentru fiecare jucător care lansează o sesiune de joc la Thunderstruck. Slotul se prezintă cu 5 tamburi, 9 linii de plată și foarte multe șanse de câștig pentru toată lumea.

Concluzie

Ai chef de o sesiune de rotiri ieșită din comun? Vikingii vor fi mereu acolo pentru a te ajuta să câștigi într-un stil grandios, cu multă bucurie și cu o luptă pe cinste!

Stiri

Modifică setările cookies