(P) 5 piese vestimentare pe care le poti purta in orice anotimp

(P) 5 piese vestimentare pe care le poti purta in orice anotimp

Odata cu schimbarea anotimpurilor, multi barbati se vad nevoiti sa isi schimbe si garderoba. Temperaturile calde ale verii fac inutile gecile si ghetele pe care le poti purta exclusiv in sezonul rece. In schimb, pe timp de iarna nu poti sa te folosesti de pantalonii scurti care te fac sa te simti atat de confortabil vara. Exista, insa, o serie de articole vestimentare pe care le poti purta pe tot parcursul anului si la care vremea nu te poate obliga sa renunti. Care sunt cele 5 asfel de piese si ce le face sa fie atat de usor de adaptat la orice sezon?

Camasile

Un articol vestimentar clasic, care nu trebuie sa lipseasca din garderoba niciunui barbat, sunt camasile. Este vorba, evident, despre camasile simple, subtiri. Asta pentru ca exista si camasi fabricate special pentru sezonul rece, din materiale care izoleaza bine termic si care fac din aceste piese unele capabile sa tina locul chiar si unor pulovere. Dar daca ne referim strict la camasile clasice, acestea au avantajul de a fi suficient de subtiri pentru a fi purtate vara, fara nimic altceva pe deasupra sau dedesubt, dar si suficient de aspectuoase pentru a face parte din tinuta ta de iarna. Pentru ca nu sunt groase si nu iti vor tine de cald, poti veni in completarea lor cu un maiou imbracat pe dedesubt ori cu un pulover pe care sa il porti pe deasupra camasii. In orice caz, camasa va aduce mereu un plus de eleganta si rafinament tinutei tale, iar investitia in astfel de piese este mereu una inspirata. Alege camasi Bman pentru barbati, deoarece calitatea materialelor este cea care va face dintr-o camasa o piesa care sa poata fi imbracata pe parcursul intregului an. 

Blugii

Tot mai populari sub denumirea de jeansi, termen imprumutat din limba engleza, blugii raman in continuare o piesa de baza in garderoba oricarui barbat. Pe langa comoditate, acestia asigura si posiblitatea de a fi adaptati oricarui tip de tinuta, de la office pana la casual, in functie de stilul lor si de celelalte accesorii incluse in outfitul tau. Blugii asigura, pe timpul verii, o respiratie potrivita pielii piciorului si nu vei transpira in ei, in vreme ce pe parcursul iernii pot fi destul de caldurosi. Astfel, ei devin pantalonii ideali pentru tot anul, iar din garderoba ta nu trebuie sa lipseasca cel putin o pereche de jeansi. 

Tricourile 

Tricourile, fie ele simple, fie de tip polo, sunt alte accesorii vestimentare foarte eficiente. Pe timp de vara, nimic nu poate fi mai usor de purtat decat un tricou. De preferat in culori deschise, pentru a nu atrage lumina intensa a soarelui, tricourile vor da voie pielii tale sa respire si te vor ajuta sa eviti aparitia transpiratiei abundente. Pe timpul sezonului rece, ele pot fi purtate pe sub pulovere sau geaca, mai ales in cazul in care lucrezi intr-un mediu calduros. 

Curelele

Chiar daca nu reprezinta un element principal al unui outfit, cureaua este genul de accesoriu extrem de util, din doua puncte de vedere. Utilitatea practica a curelei este aceea de a-ti tine pantalonii bine stransi pe corp si de a nu-i lasa sa cada de pe tine, daca nu sunt ficsi in talie. La aceasta se adauga si utilitatea din punctul de vedere al stilului, pentru ca o curea poate fi asortata pantofilor, tenisilor ori ceasului, iar efectul estetic va fi unul foarte placut. Este recomandat sa investesti in curele de calitate, potrivite stilului pe care il abordezi in general: elegant, office sau casual. Desigur, situatia vremii nu influenteaza in vreun fel rolul curelei in tinuta ta, astfel ca poti purta aceste accesorii pe tot parcursul anului. 

Sosetele

Foarte importante pentru stil, dar si pentru confortul tau, sosetele reprezinta cu certitudine un accesoriu vestimentar de care ai nevoie in orice anotimp. In functie de stilul vestimentar pe care il preferi, acestea pot fi mai simple sau mai incarcate, cu diverse motive cromatice, care pot aduce un plus de estetica tinutei tale. Sosetele sunt necesare, indiferent de cat de frig sau cald este afara, pentru ca nu poti merge la serviciu in papuci, iar orice alta varianta de incaltaminte presupune si purtarea unei perechi de sosete. 

Indiferent de perioada anului, camasile, blugii, tricourile, curelele si sosetele sunt accesorii vestimentare pe care trebuie sa le ai in garderoba si la care poti apela oricand cu incredere.

Program Pro Arena

  • Sâmbătă

Stiri

Modifică setările cookies