(P) 5 perechi esentiale de jeans pentru barbati si cum sa ii porti

O pereche de jeans reprezinta un element vestimentar versatil, ce poate fi adaptat unor contexte multiple si poate fi usor de integrat in tinute casual si smart casual. 

(P) 5 perechi esentiale de jeans pentru barbati si cum sa ii porti

Din ce in ce mai multi barbati au facut trecerea catre un stil mult mai relaxat, excluzand din garderoba costumele din trei piese, cu vesta si sacou. 

Gasirea unei perechi de blugi potriviti atat ca si marime, cat si din punct de vedere al croielii, poate este de multe ori o provocare pentru barbatii care nu se incadreaza in etaloanele specifice ofertei ready-to-wear. Din acest motiv, SARTO bespoke a introdus gama de jeans made-to-measure ce permite clientilor sa aleaga numeroase elemente de personalizare, de la tipul si culoarea tesaturii, modelul buzunarului, tipul de inchidere, cusaturile sau broderia, avand ca rezultat perechea ideala de blugi. 

Avantgarde Jeans Made to Measure

O pereche de jeans de culoare inchisa arata foarte interesant asortata cu un sacou deschis la culoare, cu care sa fie in contrast. Avantgarde Jeans pot fi purtati cu sacoul Casablanca, disponibil atat in varianta bespoke, cat si made-to-measure, pentru o tinuta informala de zi, sau pentru o seara relaxata cu prietenii. 

Cocktail Jeans Made to Measure

Un alt mod de a purta o pereche de jeans este prin asortarea cu un sacou cu o tesatura texturata sau cu pattern, deoarece creeaza un contrast interesant, ce defineste mai bine tinuta casual. In general, atunci cand blugii sunt purtati cu un sacou, este important ca acesta sa nu fie unul foarte elegant, deoarece elementele nu trebuie sa apartina unor stiluri complet diferite. 

Traveler Jeans Made to Measure

Pentru o zi calduroasa de toamna, Traveler jeans pot fi asortati cu o camasa din in, sau cu camasa Lazy, realizata din bumbac egiptean, alaturi de pantofii sport Trainer Bannister Navy Suede. Aceasta combinatie este ideala pentru vacante si in cazul calatoriilor de agrement.

Nightlife Jeans Made to Measure

Datorita culorii inchise, Nightlife Jeans pot fi asortati cu sacoul albastru marin Cinque Terre, si cu o pereche de Loafers sau pantofi Derby de culoare maro. Daca vrei sa fii o aparitie memorabila intr-un context informal insa elegant, poti alege o combinatie indrazneata formata din jeans de culoare neagra, loafers si chiar un sacou de catifea. Vei obtine un aspect usor excentric, ce va atrage privirile tuturor.

Royal Jeans Made to Measure

Pentru o tinuta casual, blugii nu trebuie asociati cu camasi elegante, destinate tinutelor de gala, nici cu cravate sau butoni. Jeansii Royal Jeans se pot asorta in mod ideal cu camasa de in Comandante si cu pantofii sport Sprint Suede Grey, in vederea obtinerii unei tinute relaxate.

Pantalonii din denim made-to-measure pot fi realizati in urma unei intalniri cu unul dintre consilierii SARTO bespoke in Bucuresti, necesara pentru a se lua masuratorile clientului. Clientii din Bucuresti pot apela la serviciul SARTO on call daca vor sa fie vizitati acasa sau la birou de catre unul dintre consultanti, pentru ca intreg procesul sa fie mai rapid si mai comod.

Stiri

Modifică setările cookies