(P) 5 motive pentru care sa ai un ionizator de apa acasa

(P) 5 motive pentru care sa ai un ionizator de apa acasa

Ionizatorul de apa este un aparat care creste pH-ul apei, oferindu-i acesteia o serie de proprietati benefice pentru sanatate. Acesta produce apa alcalina ionizata negativ si poate fi folosita pentru baut si gatit.  Se conecteaza la reteaua de apa, prin robinet sau prin teava de apa rece. Apa ajunge in ionizator si iese modificata, adica apa alcalina.

Majoritatea oamenilor consuma apa imbuteliata si evita pe cat se poate consumul ape de la robinet. Apa imbuteliata costa, iar transportarea acesteia pana acasa va poate da batai de cap, mai ales daca stai la etajul 10 si nu functioneaza liftul.

In cazul in care nu stii de ce ar trebui sa ai si tu acasa un ionizator de apa, ti-am pregatit o lista cu 5 motive pentru care ar trebui sa ai unul. Sunt catevaionizatoare de la lafanata.ro care cu siguranta iti vor fi pe plac.

1. Nu mai trebuie sa cumperi apa

Este foarte neplacut sa te trezesti la 5 dimineata ca ti s-a terminat apa si ca singura varianta ar fi sa bei apa de la robinet sau ca vii din concediu si rezerva de apa s-a terminat. In plus, apa imbuteliata este destul de greu de transportat, mai ales daca nu detii un autoturism si trebuie sa vii cu aceasta pe o distanta mai mare. Chiar daca exista firme specializate, care iti pot aduce apa chiar la tine acasa, de cele mai multe ori sunt destul de costisitoare. Cu ionizatorul de apa ai solutionat aceasta problema si vei avea apa potabila acasa in orice moment.

2. Apa ionizata imbunatateste starea de bine

Apa ionizata are numeroase beneficii pentru sanatate si poate ajuta organismul sa lupte impotriva unor afectiuni, cum ar fi artrita, problemele digestive, diabetul, cancerul, refluxul acid, alergii sau tulburari ale pielii. Doar prin consumul zilnic de apa ionizata veti putea observa o serie de imbunatatiri la starea de sanatate generala.

3. Apa ionizata ajuta la detoxifierea organismului

Apa alcalina este cunoscuta pentru capacitatea sa de a elimina toxinele din organism, dar si de a sustine activitatea rinichilor. In interiorul organismului de comporta ca un antioxidant si blocheaza radicalii liberi. Pe langa capacitatea sa de a sustine detoxifierea organismului, apa ionizata poate crea in organism un scut de protectie impotriva anumitor boli.

4. Organismul este mai hidratat

In mod normal, apa de la robinet aflata sub presiune ar grupuri mari de 12-14 molecule, dra prin ionizarea acesteia se rupe legatura electrica a moleculelor si apa este restructurata pana la 5-6 molecule pe un grup. In acest fel, apa este mult mai usor absorbita in celule, iar organismul primeste un plus de hidratare de fiecare data cand consumi apa. Un nivel mai ridicat de hidratate reprezinta un proces mai activ de dizolvare si eliminare a toxinelor din organism.

5. Ionizatorul curata apa de la robinet

Aparatul are un cartus prin care apa este filtrata, astfel incat se elimina clorul si alti poluanti care se gasesc in apa de la robinet. Aceasta poate contine numeroase bacterii ce pot provoca o serie de probleme de sanatate, iar un ionizator de apa de poate scapa de grija ca poti contacta anumite bacterii, chiar si din apa imbuteliata.

Fara doar si poate, ionizatorul de apa este o investitie care iti poate schimba viata complet. Poti uita de necesitatea de cumpara apa imbuteliata sau de eventualele bacterii care pot ajunge in apa de la robinet si nu numai. In plus, beneficiile pentru sanatate ale apei ionizate sunt numeroase. Inclusiv medicii recomanda consumul de apa ionizata, in special in cazul persoanelor care sufera de anumite afectiuni.

Pentru un stil de viata sanatos, ionizatorul de apa este exact ce iti lipseste de acasa, mai ales pentru ca este practic si la indemana oricui.

Stiri

Modifică setările cookies