(P) 5 lucruri de care să ții cont când îi dăruiești un inel partenerei tale

Pentru că bijuteriile sunt accesoriile preferate ale multor femei, cel mai probabil ai luat în considerare, la un moment dat, să-i oferi partenerei tale un inel care să o bucure peste măsură!

(P) 5 lucruri de care să ții cont când îi dăruiești un inel partenerei tale

Indiferent dacă îi cumperi un inel de logodnă sau un model simplu, pe care să i-l dăruiești cu ocazia zilei de naștere sau a aniversării voastre, alegerea bijuteriei perfecte poate deveni o provocare serioasă. Ce model de inel să alegi? Din ce metal? Oare i se va potrivi mărimea? Ține cont de sugestiile de mai jos, astfel încât să-ți fie mai ușor să cumperi inelul potrivit pentru partenera ta!

Ține cont de preferințele ei în materie de bijuterii
Din fericire, majoritatea femeilor se entuziasmează la vederea unor bijuterii. Din acest motiv, mai devreme sau mai târziu, partenera ta poate să-și exprime preferințele în materie de bijuterii, indiferent dacă postează o fotografie pe conturile de socializare sau păstrează o pagină dintr-o revistă cu un inel argint pentru damă. În plus, te poți ghida după semnalele pe care ea ta ți le-a transmis pe parcursul relației voastre, fie că a trecut pe lângă un magazin de bijuterii, fie că a observat un inel superb pe degetul unei vedete pe care o admiră. Cu ajutorul acestor indicii, vei avea o imagine mai clară asupra bijuteriei pe care și-o dorește.

Ia în calcul personalitatea iubitei tale
Probabil cel mai important aspect de care trebuie să ții cont atunci când cumperi un inel pentru iubita ta este personalitatea ei. Astfel, dacă aceasta este o fire sensibilă. poți alege un inel elegant și delicat. Dacă este îndrăgostită de tot ceea ce înseamnă vintage, optează pentru un inel care se încadrează în această categorie. În cazul în care preferă modelele moderne, inelele cu forme unice și modele contemporane sunt o alegere inspirată. În acest fel, poți să fii sigur că nu ai cum să dai greș!

Analizează bijuteriile pe care partenera ta le are deja

Cel mai simplu mod prin care îți poți da seama care sunt bijuteriile pe care le preferă partenera ta este observarea modelelor pe care le are deja în colecție.

Dacă iubita ta preferă argintul, nu cumpăra un inel din aur galben, ci un model din aur alb sau platină. În schimb, dacă poartă doar aur, optează pentru un inel din aur clasic sau aur roz.

Totodată, acordă atenție și modelelor pe care partenera ta le preferă. Dacă unele femei poartă bijuterii minimaliste, altele optează pentru inele statement, îndrăznețe.

Femeia din viața ta nu poartă prea multe bijuterii? Poți merge cu ea într-un magazin fizic, pentru a-și alege modelul preferat, sau poți alege un magazin online de bijuterii, unde poate să vadă ce i se potrivește cel mai bine.

Cum alegi mărimea inelului?

După ce ai ales modelul, va trebui ca acesta să i se și potrivească perfect partenerei tale. Avantajul este că inelele se pot modifica, în cazul în care sunt prea mari, așa că nu trebuie să-ți faci griji. Există câteva trucuri de care poți ține cont pentru a afla mărimea potrivită a inelului. Poți să iei un inel de-al ei, pe care îl poartă mai rar, și să mergi cu el la bijutier. Un alt truc simplu? În momentul în care partenera își scoate inelul de pe deget, îi poți afla dimensiunea cu ajutorul unei hârtii sau al unui centimetru de croitorie. Important este să nu strici surpriza și să păstrezi emoția momentului, adusă de un asemenea cadou.

Cum alegi montura inelului?

Diamantele sau pietrele prețioase pot fi puse în valoare de o montură potrivită, reprezentată de lăcașul în care sunt așezate pietrele. Există numeroase tipuri de monturi: spiralate, rotunde sau cu numeroase gheruțe, care asigură stabilitatea pietrei. În ceea ce privește montura, ține cont atât de felul în care arată, cât și de nivelul său de confort. Dacă montura este prea înaltă sau are gheruțe prea ascuțite, este posibil să se agațe mereu de câte ceva. Este indicată o montură cu 4 gheruțe, clasică și discretă.

Ia în considerare recomandările noastre și vei alege, cu siguranță, inelul perfect pentru iubita ta!

Stiri

Modifică setările cookies