(P) 5 idei de cadouri originale pentru barbatii din viata ta

(P) 5 idei de cadouri originale pentru barbatii din viata ta

Sursa foto: https://pixabay.com/photos/heart-pink-deans-rope-love-hearts-2381569/

Putine emotii din viata de zi cu zi se compara cu cea a alegerii de cadouri. Putem spune chiar ca gradul nostru de apropiere cu persoana careia i-l oferim este direct proportional cu presiunea resimtita. Situatia devine inca si mai dificila atunci cand trebuie sa-i cumparam un dar unui barbat drag. In vreme ce cadourile pentru femei sunt, cel putin in aparenta, mai variate si mai usor de ales, putem ajunge in situatia in care sa nu stim ce sa-i oferim tatalui sau partenerului de viata. Alegerile sunt dificile si par limitate. In plus, se potrivesc ele cu personalitatea si interesele barbatului iubit? 

Atunci cand ai dubii, cel mai bine e sa tii cont de un mic secret: cadourile personalizate te vor scoate de multe, foarte multe ori din situatii delicate! Ce alta cale mai buna ai pentru a face un cadou complet original, care-i arata destinatarului ca te-ai gandit la el si numai la el? Mesajele personalizate vor reprezenta intotdeauna o modalitate excelenta de-a-ti exprima sentimentele, de-a cuprinde relatia voastra in cateva cuvinte. Cuvintele potrivite. Noi iti oferim cinci idei de cadouri personalizate care vor fi cu siguranta de neuitat.

 

1. Ramele

Stii deja celebra zicala despre imaginea care valoreaza cat o mie de cuvinte. Foarte adevarat! In spatele fiecarui instantaneu exista o multime de motive si de semne care arata cat de apropiat ti-e omul alaturi de care pozezi. Daca-i vei oferi tatalui sau partenerului tau o imagine inramata care sa va reprezinte (eventual, avand si un text edificator atasat), in mod cert il vei face sa-si aminteasca unele dintre cele mai frumoase momente ale legaturii voastre. Sa nu mai spunem ca fotografia va ocupa un loc de cinste in casa! 

 

2. Plachete si trofee

Am hotarat sa grupam aceste doua categorii, caci mesajul din spatele lor este acelasi: destinatarul e un campion! Realizarile deosebite nu apar doar pe plan academic sau profesional, a fi un bun parinte sau partener este la fel de important, poate chiar prioritar. A sosit momentul sa-i arati persoanei iubite acest lucru si la nivel concret, printr-un trofeu sau o placheta care sa-i scoata in evidenta numeroasele calitati. Iar cea mai importanta dintre ele este, desigur, capacitatea de a-ti fi alaturi in mod neconditionat. 

 

3. Tricourile 

Desi s-ar putea ca tricourile sa fie mai putin inedite decat celelalte propuneri, este aproape imposibil sa dai gres cu un tricou personalizat. Fie ca vrei sa imprimi pe material un mesaj adresat direct destinatarului, fie ca vrei sa faci referire la un interes al barbatului din viata ta (spre exemplu, echipa sau formatia preferata), tricoul personalizat exprima un lucru foarte clar: il cunosti in profunzime pe cel caruia-i oferi cadoul. Si stim cu totii cat este de important ca persoana de langa noi sa-si aminteasca micile detalii care ne contureaza identitatea. 

 

4. Truse de scris

Barbatul din viata ta joaca multe roluri. Printre ele se numara, fara indoiala, si cel de profesionist. Pentru ca eleganta si profesionalismul sau sa fie imediat vizibile oricui, de la colegi si pana la clienti, iti recomandam sa personalizezi un set de instrumente de scris cu initialele sau cu numele lui intreg. Iar un set de scris de calitate il va insoti multi ani de-acum incolo; va fi, cu alte cuvinte, o a doua carte de vizita. 

 

5. Brelocuri

Se prea poate ca brelocurile sa nu fie la fel de spectaculoase ca alte propuneri de cadouri ce se regasesc in aceasta lista. Si totusi, gandeste-te ca niciun alt cadou nu va fi la fel de folosit precum un breloc. De fiecare data cand va incuia sau deschide usa, barbatul drag va vedea dovada afectiunii tale. La fel ca si celelalte variante de cadou, poate fi gravat cu un mesaj de la tine catre el sau cu imaginea unui lucru care-l pasioneaza. Nu exista cale mai usoara de a-i arata cat de profund te gandesti la el. 

 

Asadar, nu e greu sa fii original nici atunci cand cauti cadouri pentru barbati. Daca ii oferi un obiect care sa simbolizeze legatura speciala dintre voi, barbatul care ti-e drag iti va raspunde prin cea mai sincera recunostinta. 

Program Pro Arena

  • Sâmbătă

Stiri

Modifică setările cookies