(P) 4 articole vestimentare pe care te poti baza cand mergi la sala

(P) 4 articole vestimentare pe care te poti baza cand mergi la sala

Gasirea unei tinute potrivite pentru sala de sport pare a fi o provocare pentru multe femei. Pe de o parte, tinutele trebuie sa fie confortabile, iar pe de alta parte, acestea trebuie alese in functie de sportul practicat. Desi mersul la sala nu este precum o prezentare de moda, este totusi important sa arati bine. In plus, cand arati bine, te si simti bine. Purtarea unor articole vestimentare confortabile te ajuta sa faci mult mai usor exercitiile fizice si poate chiar te mentine un pic mai motivata pentru a face totul ca sa arati perfect.

Daca deja frecventezi sala de sport sau daca ai de gand sa faci acest lucru, iata cateva articole vestimentare care nu ar trebui sa-ti lipseasca!

 

Bustiera sport

Fie ca e vorba de o sedinta de aerobic, fie ca e vorba de yoga, bustiera sport este un accesoriu obligatoriu. De ce? Pentru ca in timpul antrenamentului o sa te concentrezi asupra mentinerii ritmului, si nu asupra altor detalii, cum ar fi bretelele sutienului care tot cad.

Cele mai bune bustiere pentru sport sunt acelea care iti permit efectuarea sigura a tuturor tipurilor de antrenament. Mai exact, o bustiera sport ofera suport sanilor in timp ce alergi, de exemplu, si minimizeaza miscarea excesiva.

Daca pui accent pe calitate, poti opta pe bustierele sport de la 4F. Acestea sunt confectionate din materiale speciale, care iti lasa pielea sa respire. In plus, absorb transpiratia si o ajuta sa se evapore.

 

Tricoul

Pentru a avea parte de confort in timpul antrenamentului, asigura-te ca tricoul pe care il porti este realizat dintr-o tesatura usoara, elastica, care iti creeaza senzatia de racoare si nu iti limiteaza mobilitatea. Tesatura sintetica este de obicei mult mai confortabila decat bumbacul.

De asemenea, nu purta la sala tricourile pe care le porti zi de zi, deoarece acestea nu sunt confectionate din materiale speciale, menite sa iti asigure tot confortul pe toata perioada activitatii fizice. In plus, ele au cusaturi proeminente, de aceea este posibil sa ai parte de disconfort in timpul exercitiilor.

 

Sosetele si incaltamintea

Sosetele special concepute pentru sala sunt ideale pentru a fi purtate in timpul antrenamentului, deoarece sunt, de obicei, realizate dintr-un material sintetic usor, care elimina transpiratia si nu-ti zgarie pielea. Sosetele din acrilic, de exemplu, nu pastreaza umiditatea asa cum se intampla adesea in cazul celor din bumbac.

In ceea ce priveste incaltamintea pentru sala, opteaza pentru cea usoara si confortabila. In plus, pentru a te asigura ca ai ales marimea potrivita, cumpara pantofii de sport seara, intrucat in timpul antrenamentului, picioarele noastre se umfla. Asadar, recomandat este sa ii cumperi dupa o zi in care ai facut miscare.

In plus, incaltamintea pentru sala trebuie folosita strict pentru acest scop. Nu este indicat sa o folosesti pentru plimbarile in oras ori pentru un workout in aer liber.

 

Pantalonii

Multe femei isi cumpara pantalonii de sala in functie de culoarea tricoului sau a bustierei, dar acest aspect nu este unul foarte important si nici nu trebuie sa tii cont de el.

La fel ca in cazul tuturor articolelor vestimentare sport, pantalonii trebuie sa fie unii confortabili, care iti permit sa te desfasori in voie. Multe femei prefera pantalonii de yoga, insa populari sunt si pantalonii scurti. Indiferent de alegerea facuta, asigura-te ca materialul din care sunt fabricati acestia este unul de calitate.

Pentru reducerea efortului fizic in timpul antrenamentului, este important sa porti articolele vestimentare potrivite. In plus, acestea te pot pazi si de unele accidentari. Bustiera, tricoul, pantalonii si sosetele sunt piesele care nu trebuie sa-ti lipseasca atunci cand mergi la sala. Alege-le pe cele confectionate din material sintetic, cum ar fi nailonul, acrilul sau polipropilena, pentru un echilibru bun intre functionalitate si confort.

Stiri

Modifică setările cookies