(P) Îți place să meșterești prin casă și curte? Cumpără acum un dulap metalic pentru scule și unelte!

Abia te-ai mutat la casă și deja ți-ai amenajat în garaj un spațiu doar al tău, în care îți petreci timpul "cu băieții" și meșterești una-alta?

(P) Îți place să meșterești prin casă și curte? Cumpără acum un dulap metalic pentru scule și unelte!

Dacă îți place să repari tot ce se strică prin casă, probabil ai și multe scule și unelte care stau împrăștiate peste tot. De ce să nu le organizezi, astfel încât să nu încurce partea feminină a cuplului și să le și găsești rapid, oricând ai nevoie? În acest sens, îți recomandăm să achiziționezi un dulap metalic, un obiect de mobilier suficient de spațios pentru a găzdui toate uneltele tale și suficient de robust încât să aibă o durată de viață îndelungată.

Achiziționarea unui dulap metalic nu este o investiție neglijabilă, prin urmare trebuie să alegi cu grijă furnizorul, în funcție de experiența sa pe piață și de cât de diversificată este oferta sa. Spre exemplu, la OfficeClass, magazinul tău online de papetărie, birotică și mobilier de birou nr 1 din România, găsești sute de modele de dulap metalic, dintre care unele special gândite pentru a găzdui scule și unelte. Această personalizare se referă atât la compartimentare, cât și la dimensiuni și la alte aspecte, precum robustețea sau rezistența la apă sau foc.

Iată în continuare doar câteva dintre modelele de dulap metalic pentru scule și unelte din oferta OfficeClass:

1. Dulap metalic cu 1 raft - 910,87 Lei (o reducere de 123,33 Lei fata de pretul obisnuit)

Acest model are o structură de rezistență din tablă profilată de calitate superioară și este tratat cu vopsea acrilică ignifugă cu rezistență ridicată la coroziune. Este prevăzut cu o polită și balamale interne antifurt, iar dimensiunile sale sunt 1.000 x 450 x 1.000 milimetri.

Specificații tehnice: greutate - 26 kilograme: garanție - 24 de Luni; volum - 0,45 mc; prevăzut cu picioare de 15 cm care permit curățarea spațiului de sub dulap și evitarea ruginii.
 

2. Dulap metalic cu 3 rafturi - 3.148,37 Lei

Acest dulap este realizat din tablă de oțel de calitatea I cu o grosime de 0,7 milimetri și vopsit electrostatic prin pulverizare. Rafturile au înălțimea reglabilă și capacitatea portantă de 110 kilograme fiecare.

Specificații tehnice: garanție - 3 ani; dimensiuni - 1.950 x 1.044 x 625 milimetri; închidere cu cheie.
 

3. Dulap metalic cu 4 sertare si 3 rafturi - 4.092,10 Lei (o reducere de 1.046,96 Lei fata de pretul obisnuit)

Acest dulap are o structură stabilă, sudată din tablă de oțel, iar interiorul și ușile sunt prevăzute cu perete perforat. Modelul este dotat cu 4 sertare reglabile cu o capacitate de 35 de kilograme fiecare și 3 rafturi, fiecare cu o capacitate de 80 de kilograme.

Specificații tehnice: garanție - 24 de Luni; dimensiuni - 1.900 x 1.000 x 500 milimetri; uși întărite; încuietoare de siguranță tip bușon (2 chei), cu închidere în 3 puncte.

Nu în ultimul rând, aceste dulapuri metalice vin în stare complet asamblată, prin urmare pot fi folosite imediat cum sunt livrate, fără a pierde timp și energie încercând să le faci funcționale.

Stiri

Modifică setările cookies