Euro2020 si meciurile nationalei vor fi la PRO TV si PRO X

În perioada 2018 – 2022, peste 40 de meciuri ale echipei naționale de fotbal a României vor putea fi urmărite în direct la PRO!

Euro2020 si meciurile nationalei vor fi la PRO TV si PRO X

UEFA Nations League, jocurile de calificare la UEFA EURO 2020TM și meciurile pentru calificarea la Cupa Mondială FIFA 2022 vor ține suporterii în fața televizoarelor, susținând echipa României. PRO TV și PRO X vor difuza în exclusivitate Campionatul European de Fotbal 2020, cu 45 de meciuri transmise de PRO TV și 6 de PRO X. 

“Rezultatele de audiență obținute la UEFA EURO 2016TM ne-au cerut practic să țintim extinderea parteneriatului cu UEFA și competițiile sale. PRO TV devine casa echipei naționale de fotbal începând din toamna lui 2018. Aici vom trăi împreună speranțele de calificare, aici ne vom bucura de organizarea la București a UEFA EURO 2020TM. Toată România vede România la PRO TV între 2018 și 2022. Și toată Europa va vedea România, ne va vedea țara, la UEFA EURO 2020TM. Bucurați-vă de fotbal!””, a declarat Constantin Mocanu, Corporate Affairs Director PRO TV.

Tot în anul 2020 se sărbătoresc 60 de ani de la disputarea primului Campionat European de Fotbal, iar UEFA a decis să marcheze aniversarea prin organizarea, pentru prima dată în istorie, a turneului final EURO în mai multe țări, nu numai într-un singur stat, așa cum se întâmpla în mod tradițional. Patru dintre aceste meciuri, dintre care și un meci din optimi, se vor disputa la București, iar dacă se califică, România va juca două partide pe teren propriu, pe Arena Națională, iar PRO TV va transmite LIVE aceste meciuri.

Stiri

Modifică setările cookies