Cum te manipulează cazinourile? (P)

Te-ai simțit vreodată manipulat de cazinouri? Sau ai crezut vreodată că ai luat o decizie doar pentru că unele cazinouri au reușit să te facă să iei acea decizie? Noi suntem aici să îți răspundem răspicat că șansele ca acest lucru să se fi întâmplat este extrem de mare și că dacă nu crezi că există astfel de practici, în acest articol vei primi exact dovezile pe care le căutai.

Cum te manipulează cazinourile? (P)

Nu doar că un cazino încearcă să te manipuleze, dar și reușește acest lucru cu brio, prin diverse metode folosite atât la nivel înalt, dar și la nivel mai mic. De la cadouri, muzică, lumină și chiar lipsa ceasurilor, cazinourile se pricep de minune să își manipuleze jucătorii așa cum doresc ele. Stai aproape, citește până la sfârșit și află de ce vor cazinourile să te manipuleze și cum reușesc să facă acest lucru.

Băuturi Gratis

Băuturile gratuite sunt un aspect pe care cazinourile din toată lumea le folosesc strict pentru a te face să crezi că ai câștigat ceva, dar nu la casino online. Chiar dacă sesiunea ta de rotiri nu a fost foarte productivă, băuturile gratuite te vor face să crezi că deși ai pierdut banii, acea băutură gratis compensează cumva pierderile și te vor face să te simți mult mai bine, astfel vei continua să petreci mai mult timp în cazino. Totul doar din pricina unui cadou infim precum o băutură gratis. De obicei, strategiile prin care îți sunt oferite băuturile gratis pot fi diferite de la un caz la altul. Unele cazinouri îți oferă băuturi gratis chiar de la începutul sesiunii tale de pariere, iar altele te așteaptă să îți schimbi comportamentul.

Un caz foarte comun prin care un cazino îți oferă băuturi gratis este după o anumită sumă cheltuită în cazino. Un crupier sau un responsabil de bar te va urmări cu atenție pentru a vedea ce mize pariezi și când ai atins 100 RON pariați, de exemplu, vei primi o băutură gratis. Metodele sunt mai multe și mai variate, dar probabil ai înțeles de ce este folosită această metodă pentru a atrage jucătorii să nu părăsească cazinoul prea devreme.

Mirosurile

Strategiile care te manipulează în cazino au un singur obiectiv, să te țină în cazino pentru cât mai mult timp pentru ca tu să continui să pariezi cât mai mulți bani. Un cazino va folosi chiar și mirosuri introduse intenționat în sala de joc pentru a te manipula să te simți într-un anumit fel și să nu părăsești cazinoul. Mirosurile sunt cele care ne fac să ne simțim în siguranță, să ne simțim confortabil și să îți ofere tot confortul de care ai nevoie pentru a continua să pariezi. 

Strategia de folosire a mirosurilor nu este folosită de curând ci a fost adusă pentru prima dată în discuție în anul 1992 într-un articol denumit The Sweet Smell of Success. Articolul vorbea despre utilizarea mirosurilor în sălile de joc ale cazinourilor și despre cum acestea erau folosite pentru a încuraja jucătorii să continue să plaseze pariuri.

Lipsa ceasurilor

Dacă te afli în mijlocul unei sesiuni de joc și pariezi fiecare mână, ai parte de o sesiune productivă, te relaxezi, este distractiv și continui pentru ore în șir, nu ai vrea ca acest sentiment să se oprească. Iar cazinourile se asigură că nici măcar nu te vei gândi la asta. Pentru ca tu să nu te gândești că ai petrecut deja mult prea mult timp în cazino, ei se asigură că jucătorii nu au niciun acces la vreun ceas sau la o sursă care ar putea să le transmită că este vremea să plece acasă. Deci dacă nu există ceasuri pe pereți, tu nu vei ști că au trecut 2 sau 10 ore de când ai început să pariezi și prin urmare vei continua să te joci rulând bani în cazinouri. 

În paralele cu strategia de eliminare a ceasurilor funcționează și strategia ferestrelor sau a luminii. Cazinourile nu vor avea niciodată ferestre și geamuri deoarece acestea sunt și ele surse de informații pentru timp și ora din zi sau noapte. Dacă un jucător intră în cazino pe timpul zilei, acesta va fi tentat să plece dacă observă că afară s-a înoptat. În schimb, dacă nu are ferestre, nu va putea face acest lucru.

Funcționează aceste manevre cu gamblerii online?

Există și strategii care se aplică pentru jucătorii online, dar acestea au alte forme și probabil le cunoști după denumirile lor legate de concursuri, bonusuri, promoții și alte astfel de denumiri. Un cazino online are și el metodele sale pentru retenția de jucători și poate oricând să îți lanseze o ofertă pe care să o consideri avantajoasă. 

Dacă un cazino online îți oferă 500 de rotiri gratuite la Sweet Bonanza, nu-i așa că vei intra imediat în cazino să le folosești? Aceste tipuri de bonusuri nu sunt niciodată oferite în cazinourile fizice pentru că nu este posibil, dar internetul și tehnologia se folosesc și ele de tot ceea ce pot.

Concluzie

Mereu am precizat și vom continua să spunem că este extrem de important să mergi la cazino cu o sumă de bani fixă și fără nicio speranță de câștig. Dacă vrei să te distrezi, consideră că banii sunt deja pierduți. Mult succes!

Stiri

Modifică setările cookies