Cum să nu te mai stresezi atunci când pariezi (P)

Un pariu reuşit aduce fără îndoială satisfacţii nebănuite unui jucător. Este încununarea unei gândiri pozitive şi nu în ultimul rând succesul unui pariu se datorează unei munci care în sfârşit îşi arată rezultatele.

Cum să nu te mai stresezi atunci când pariezi (P)

Jucătorul şi-a exploatat cum nu se poate mai bine cunoştinţele din iGaming şi se poate bucura de recompensa financiară obţinută. Este tabloul ideal unde un jucător îşi găseşte cu adevărat locul, însă de cele mai multe ori lucrurile nu stau deloc aşa.

Factorul care strică această ecuaţie de succes este boala secolului, stresul. Acesta nu numai că afectează viaţa personală a pariorului dar îşi lasă amprenta negativă asupra unor posibile rezultate financiare într-un cazino. Cum se poate depăşi acest moment vom dezbate mai jos, deci solicităm maximă atenţie.

1.Trebuie să ai bani destul pentru joc

Se poate găsi cu uşurinţă pe Excelbet casino sportul preferat şi se poate paria într-o largă varietate de modalităţi. Dacă este prezentă şi inspiraţia, atunci un jucător are cele mai bune auspicii de a realiza şi biletul câştigător pe care îl aşteaptă.

Dar pentru ca un bilet să aibă cele mai mari şanse de reuşită, un jucător trebuie să elimine un potenţial duşman, stresul. Acesta intervine sub diverse forme, una dintre cele mai comune jucătorilor fiind aceea că nu dispun de suficient de mulţi bani pentru pariuri.

Este adevărat că îţi trebuie bani ca să pariezi în mod real, dar în pariurile sportive în nici un caz un jucător nu se poate stresa din acest motiv. Dimpotrivă, pentru un parior, maxima realizare este să obţină un câştig colosal cu cât mai puţini bani.

Şi acest lucru este posibil, pentru că majoritatea platformelor online dau posibilitatea ca numai cu 1 RON să se poată câştiga sume colosale care depăşesc bariera de 300000 RON/bilet de joc. Sfatul în acest caz este unul clar, eliminaţi motivul banilor când plasaţi un pariu şi cu siguranţă că şi reuşita va veni cât de repede posibil.

Dacă însă un jucător se va îndrepta către pariuri care implică păcănele sau jocuri de masă, bugetul este de departe factorul cel mai important. Nu se poate juca aici 1 RON, pentru simplul fapt că o alimentare de cont presupune un minim de 10 RON.

Dar chiar şi aşa, un slot sau un joc de masă au mize variabile, pentru început fiind indicată cea mai mică. 10 RON nu este o sumă astronomică şi merită să fie riscată fie şi pentru că ajută la cunoaşterea jocului şi implicit la câştigarea de experienţă.


2.Nu te stresa dacă nu ştii să joci

Un alt motiv de stres îl poate constitui pe bună dreptate faptul că un jucător de abia face cunoştinţă cu lumea cazinoului şi nu ştie ce să aleagă. Din acest motiv, orice joc abordat i se pare atât de complicat încât îi poate afecta judecata.

În realitate toţi jucătorii au început la fel, la început timid, iar pe măsură ce au câştigat experienţă au devenit redutabili. Ceea ce trebuie făcut în acest caz este abordarea oricărui joc din oferta unui cazino cu prudenţă.

Sloturile şi jocurile de masă au anumite margini de casă către oferă şanse mai mari jucătorilor, prin urmare pentru început acestea vor trebui identificate de un jucător începător. În materie de pariuri sportive, va trebui selectat un sport preferat şi debutat cu un prim pariu simplu, de control.

Chiar dacă iniţial nu se câştigă nimic financiar, un jucător va vedea unde greşeşte şi îşi va corecta pe parcurs minusurile. Iar dacă vrea din prima să cunoască în profunzime cum se joacă un joc de masă sau pe ce pariuri să se orienteze pentru început, are la dispoziţie o sursă inepuizabilă, internetul.

Dacă se merge pe selectarea unui slot, există pe internet o mulţime de tutoriale în care se explică detaliat modul în care acesta funcţionează. Chiar sunt jucători care fac streaming pe internet, adică joacă efectiv jocul şi îl transmit în timp real urmăritorilor.

Pentru pariuri sportive deja sursele sunt atât de variate încât vor trebui urmate pas cu pas. Se poate începe cu vizitarea forumurilor de specialitate unde jucătorii cu experienţa împărtăşesc din cunoştinţele lor acumulate în timp.

Se pot consulta şi platformele unde se dau ponturi, dar selectaţi întotdeauna pe cele care le oferă în sistem gratuit. Nu în ultimul rând, acolo unde nu cunoaşteţi îndeajuns cereţi ajutorul jucătorilor mai experimentaţi, pe care cu siguranţă că îi aveţi în cercul vostru intim de prieteni.


3.Nu te stresa că eşti păcălit de cazinouri

În experienţa unui jucător îşi fac loc atât părţile bine cât şi cele pe care şi le doresc uitate cât mai rapid cu putinţă. Te feliciţi pentru un bilet câştigător sau un câştig valoros obţinut la păcănele, dar eşti criticul tău cel mai aspru în caz de eşec.

Acest motiv de stres suplimentar trebuie să dispară din mentalitatea  jucătorilor, câştigurile şi pierderile fac parte din viaţa oricărui jucător. De cele mai multe ori însă un jucător este tentat să pună pierderile pe seama cazinoului.

Îl învinuieşte că jocurile de masă şi sloturile sunt măsluite, în egală măsură în care şi pariurile sportive sunt aranjate. Este o optică greşită, toate cazinourile care activează legal pe piaţa românească sunt verificate „la sânge” de către autorităţi tocmai pentru a preveni acest lucru.

Şi nici nu ar avea cum să facă acest lucru, atâta vreme cât păcănelele sunt guvernate de caracteristici tehnice precum volatilitate sau RTP. Dacă ai ales un slot cu o volatilitate mare nu trebuie să te întrebi de ce nu câştigi, pentru că în acest caz slotul oferă câştiguri la intervale mari de timp.

Despre pariurile sportive nu prea este loc de măsluit, pentru motivul că îţi alegi singur nu atât sportul cât şi varianta de pariu preferată. Este adevărat că un bilet poate merge „şnur” până la ultimul eveniment de pe bilet şi tocmai atunci norocul să te părăsească.

Face parte din joc şi aşa cum se apreciază succesul tot aşa trebuie asimilat şi eşecul. În fond, atât în cazul jocurilor de masă cât şi al pariurilor sportive, norocul este factorul determinant în stabilirea unui câştig, aşa ca ține întotdeauna cont de acest lucru.

Concluzie

Este clar că orice jucător îşi doreşte pe lângă relaxarea pe care o aduce un cazino şi realizări pe plan financiar. Aceste realizări pot apărea în urma unui pariu sportiv sau după o rotire norocoasă de păcănele. Nu vă stresaţi deci când pariaţi, nu uitaţi că aveţi în faţă doar un joc de noroc, aşa că încercaţi să jucaţi cât mai responsabil cu putinţă. Este sigur că nu o să câştigaţi de fiecare dată, dar cu siguranţă că veţi deveni un jucător redutabil în viitor!

Stiri

Modifică setările cookies