5 motive pentru care românii iubesc blackjack-ul (P)

Blackjack-ul, astfel cunoscut în România și sub numele de “21”, este un joc de cărți de noroc, foarte simplu și foarte des întâlnit în cazinouri, atât pe teritoriul țării noastre, cât și în afara graniței. Pentru mulți dintre noi, blackjack-ul reprezintă puțin mai mult decât un simplu joc de cărți, dar de ce?

5 motive pentru care românii iubesc blackjack-ul (P)

De ce este Blackjack-ul atât de popular și care sunt principalele motive pentru care românilor le place acest joc? În acest articol, vreau să vă prezint 5 motive pentru care românii iubesc blackjack-ul.

1.    Blackjack-ul (21) este unul din jocurile de cărți ale copilăriei.

2.    Este un joc de cărți foarte simplu de înțeles și de învățat.

3.    Blackjack-ul este des întâlnit în cazinourile din România și online.

4.    Cu o bună strategie, blackjack-ul este un joc de cărți cu o șansă foarte mare de câștig.

5.    Este un joc care se poate juca atât de distracție cât și pentru câștig.

Vă recomand să citiți în continuare acest articol pentru mai multe informații.

1.    Blackjack-ul este unul din jocurile de cărți ale copilăriei.

Atunci când eram mici, nu îmi amintesc să fi existat vreun prieten care să nu fi avut vreodată un pachet de cărți. Ne strângeam cu toții afară și aveam câteva jocuri de cărți care ne jucam toată ziua. Printre ele, se enumeră șeptică americană și ‘21’. Chiar și în ziua de astăzi, la o ieșire cu prietenii, 21 este cel mai amical și simplu joc de cărți care se poate juca. 

Deși în cazinouri este cunoscut sub numele de blackjack, la fel și în afara graniței, noi tot 21 îi zicem. 

De aceea, blackjack-ul este într-adevăr un joc fond al copilăriei și adolescenței, indiferent că ne jucam pe dulciuri sau pe bani când am crescut mai mari, iar acum putem juca în cazinourile din România sau cazinourile online, în mod chiar profesional, acesta fiind unul dintre motivele pentru care românii iubesc blackjack-ul, sau 21.

2.    Este foarte simplu de înțeles și de învățat.

Dacă nu a-ți avut parte de o copilărie cu jocuri de cărți cum mulți dintre noi am avut, stați liniștiți, că nu e prea târziu să învățați blackjack. E foarte simplu de înțeles, și există unele strategii foarte simple care vă pot crește șansele de câștig.

Oricine poate învăța și înțelege acest joc, indiferent de vârstă. Este un joc pe care îi putem învăța și pe alții, care până la urmă, e ca mersul pe bicicletă – nu se uită niciodată.

3.    Blackjack-ul este des întâlnit în cazinourile din România.

Sunt foarte puține cazinouri care nu ar practica blackjack-ul – de fapt, posibil să nu fie practicabil doar în sălile de jocuri – dar si la www.nitrocasino.com, împreună cu pokerul și ruleta, blackjack-ul este unul dintre cele mai des întâlnite și practicate jocuri de cărți.

Dar ce putem spune despre blackjack în afara țării noastre? Regulile sunt generale, poate există foarte mici diferențe între diferite versiuni de blackjack, dar acesta este în mod cert, standard peste tot. Într-adevăr, la cazinourile din străinătate, putem spune că blackjack e la fel de popular ca și în România, din aceleași motive. 

4.    Cu o bună strategie, blackjack-ul este un joc de cărți cu o șansă foarte mare de câștig.

Știați că, blackjack-ul este unul dintre jocurile de cărți cu cea mai mare șansă de câștig, dacă aplicăm o bună strategie? Într-adevăr, avem o șansă mare asupra casei, care dacă suntem precauți și atenți, putem scădea mâna casei sub 1%, cu un RTP teoretic de 99.54%, ceea ce ar însemna că, profitul casei este cu mult sub 1% la blackjack – desigur – dacă avem o strategie bună și corectă de aplicat și devenim mai experimentați la acest joc.

5.    Este un joc care se poate juca atât de distracție, cât și pentru câștig.

Foarte multă lume care joacă sloturi sau jocuri de cărți în cazinouri, au ca țintă principală în a câștiga mulți bani. Blackjack-ul este una dintre puținele jocuri, să specific aici, de cărți, care se poate juca foarte mult de distracție, și nu doar pentru a obține câștiguri.

Ca un prim exemplu, revenim la amintirile copilăriei, atunci când ne jucam șeptică și blackjack – nu jucam pe bani, dar cu siguranță ne distram de minune – și în ziua de astăzi, blackjack-ul este pentru oricine și orice vârstă (sa ne amintim totuși că legile din ziua de astăzi interzic minorilor să joace la jocuri de noroc intr-un cazinou).

Dar da, pot spune că noi românii ne-am distrat pe cinste jucând acest joc, iar acum, putem obține și câștiguri din el în anumite cazinouri, atât pe teritoriul României, cât și în afara țării noastre.

Licența nr. L1223993W001412 emisa de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc

Stiri

Modifică setările cookies